ŞAMPİYONLAR LİGİ

Arsenal Bayern Münih'i devirdi

Arsenal, 6 puanla lider olan ve ligde de oynadığı 9 maçını kazanan Bayern Münih'i konuk ederken, karşılaşmada Cüneyt Çakır düdük çaldı.

Arsenal Bayern Münih'i devirdi

Şampiyonlar Ligi'ne çok kötü başlayan Arsenal, Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta sezona süper bir başlangıç yapan, ligde ve Avrupa'da oynadığı 11 maçı kazanan Bayern Münih'i devirdi...  

Oldukça hızlı başlayan maçta ilk 10 dakika içinde kaleciler Neuer ve Cech kritik kurtarışlar yaptı. Daha sonraki dakikalarda Bayern Münih oyun üstünlüğünü ele aldı, Arsenal ise hızlı ataklarla önemli pozisyonlar yakaladı ama Neur’i geçmeyi başaramadı. 

MESUT SKORU BELİRLEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısında Bayern Münih, oyun üstünlüğünün yanına pozisyon üstünlüğünü de ekledi ancak golü bulan Arsenal oldu. 77. Dakikada sağdan ceza sahasına ortalanan serbest vuruşta Neur boşa çıkınca Giroud kafayla Arsenal’i öne geçirdi. Maçın uzatma dakikalarında Mesut Özil skoru belirledi.  

CÜNEYT ÇAKIR GOLÜ VERDİ
Bu golde ilk önce topun çizgiyi geçip geçmediğine dair bir tartışma yaşandı. Cüneyt Çakır, yardımcısı Barış Şimşek'in uyarısıyla golü verdi.  

Bu galibiyetle Arsenal 3 puana yükselirken, Bayern Münih 6 puanda kalmasına rağmen averajla liderliğini devam ettirdi.     

NEUER'DEN MUAZZAM REFLEKS
Kalesinde 2 gol görmesine rağmen maç boyunca birçok kurtarış yapan Neuer'in bir pozisyonda yaptığı refleks izleyenleri büyüledi.

Arsenal 2 - Bayern Münih 0

Stat: Emirates  

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Arsenal: Cech; Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Cazorla, Coquelin, Ramsey  (Dk. 57 Alex Chamberlain), Ozil, Sanchez; Walcott

Bayern Münih: Neuer, Lahm, Boateng, Alonso (Dk. 71 Kimmich), Alaba, Bernat, Thiago Alcantara, Vidal (Dk. 71 Rafinha), Müller, Costa, Lewandowski

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER