YEREL HABER

ASKİ güreş takımı kadrosunu güçlendirdi

ASKİ Spor Kulübü, Sezar Akgül ve Münir Recep Aktaş ile Taha Akgül'ü transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

ASKİ güreş takımı kadrosunu güçlendirdi

ASKİ Spor Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Sezar Akgül ve Münir Recep Aktaş ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Taha Akgül'ü transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. 
 
 
ASKİ Spor Kulübü Müdürü Fatih Uzun, serbest güreş milli takımında Dünya Şampiyonası kadrosunda yer alan 74 kiloda Batuhan Demirçin ve 84 kiloda Serdar Söke ile birlikte düzenlediği basın toplantısında milli takımda toplamda dört sporcularının bulunduğunu söyledi.

 
Grekoromen takımda ise 84 kiloda Nazmi Avluca ile 120 kiloda Rıza Kayaalp'in şampiyonada mücadele edeceğini belirten Uzun, şunları kaydetti:

''Güreş takımında yeni bir yapılanmaya gittik ve kadromuzu güçlendirdik. 55 kiloda Sezar Akgül, 60 kiloda Münir Recep Aktaş ile 120 kiloda Taha Akgül formamızı giyecek. Ligde iddialı olduğumuz gibi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda da final oynayacağımıza inanıyorum. Yeni transferlerle serbest güreş takımımız daha güçlü konuma geldi. Bizim için önemli olan dünya şampiyonası ve olimpiyatlarda madalya kazanmak. Bizim önceliğimiz olimpiyatlara sporcu göndermek. Çünkü Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek bizlerden madalya bekliyor.''

Milli takıma her dönemde sporcu vermek istediklerini dile getiren Uzun, ''Ayrıca kadromuzdaki isimlerin alternatiflerini de oluşturduk. Sporcularımızın sakatlanması durumunda yerini alabilecek başka isimler var. ASKİ büyük bir takım. Biz bayrak mücadelesi içindeyiz'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER