SPOR MEDYASI

Atletico'nun en büyük silahı istikrar

Galatasaray'ın dün geceki rakibi Atletico Madrid'in üstünlüğünün yalnızca kadro zenginliğinde değil takım uyumundan da geçtiğini söyleyen spor yazarı Uğur Meleke, teknik direktör başarısına işaret etti.

Atletico'nun en büyük silahı istikrar

Fatih Terim ile Simeone'nin hemen hemen aynı dönemlerde Atletico Madrid ve Galatasaray'ın başına geçtiğini hatırtalan Milliyet Gazetesi Yazarı Uğur Meleke, uzun vadedeki antrenör istikrarının başarının inşasında önemli oluduğunun altını çizdi.

Hamza Hamzaoğlu'nun kurduğu Galatasaray kadrosunun genelde 30 yaş ve üzerine olduğunu söyleyen Meleke'nin bu günkü yazısı şöyle...

Sneijder patladı! Taktiğimiz bile yok

Simeone-Terim

Terim ve Wenger, 96 yazında Galatasaray ve Arsenal’de göreve başlamış, 2000 UEFA Finali’nde yolları kesişmişti. 17 Mayıs 2000’de kazanan Galatasaray’dı ama uzun vadede antrenör istikrarıyla Arsenal’in geldiği seviye çok başka...

Terim’le Simeone’nin hikayesi de aslında 2011 kışında birkaç ay arayla başladı. İkinci sezonlarını iki hoca da harika bitirmiş ve üçüncü yıllarına el ele Şampiyonlar Ligi’nde start vermişlerdi ama 2015 Kasım’ı itibariyle Atletico ile Galatasaray arasındaki mesafe de yüz yıl gibi maalesef.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER