FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan hakem eleştirisi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçında doğru futbolu oynadıklarını ve galibiyete daha yakın taraf olduklarını söyledi.

Aykut Kocaman'dan hakem eleştirisi

Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kocaman, galbiyete daha yakın taraf olduklarını belirtti. Deneyimli teknik adam maçın hakemi Ali Palabıyık'a da eleştirilerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den flaş Aykut Kocaman yorumu

KAZANAMADIK SON DERECE ÜZGÜNÜM: Kazanamadıkları için üzgün olduğunu belirten Aykut Kocaman "Gole kadar A'dan Z'ye demeyelim ama her şey çok net bir şekilde tam planladığımız gitti. 2-3 farklı öne geçme şansı yakaladık, çok doğru oynadık. Trabzonspor'un etkili organizasyonlarını kontrol altında tuttuk. Bu bölüm her türlü galibiyete yakındık. Son derece üzgünüm, galibiyete yakın olduğumuz oyunu beraberlikle bitirmek zorunda kaldık. Golden sonra doğal düzenimiz bozuldu. Takımı kurtarma düşüncesi ön plana çıktı, bireysellik ön plana çıktı. Trabzonspor'un ilk net pozisyonu gol oldu. Bizi daha fazla moral bozucu bir duruma götürebilirdi. Daha sonra toparlanma ve beraberlik golünü bulup, galibiyet için çaba gösterdiğimiz bir maç oldu. Zor bir deplasman. Kendi durumumuza baktığımız zaman zorlukların katsayısı biraz daha artıyor. Elimizdeki iki puanı yitirdik, bize önemli katkı sağlayacak iki puanı kaybettik." dedi.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

ALİ PALABIYIK'A TEPKİ GÖSTERDİ: Hakem Ali Palabıyık'ın kararlarını eleştiren Aykut Kocaman "Maçın hakemi ile ilgili konuşmadan olmayacak. Pereira'nın hemen hemen her maç, neyse o tarafı bizi ilgilendirmiyor ama çok net kırmızı kart. Pereira ile Kucka kırmızı. İkinci yarı Fernandao da kırmızı olabilir. Ali Palabıyık kendi kalitesinin altında maç yönetmeye başladı. Geçen sene Konya maçında kırmızı kartı da hataydı ama o insani bir hata. Ali Palabıyık'ın en büyük özelliği, zorlu ortamlarda hakemlik kuralları neyse onlara uymak. Bir taç pozisyonu oldu, seyirci tepki gösterdi ve ondan sonra her şey değişti. Ona yakışmadı, Ali Palabıyık ülkenin en önemli hakemlerinden bir tanesi. Kendini kontrol etmesi gerekiyor." diye konuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER