FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan zehir zemberek sözler

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kocaman, hafta içinde oynanan Beşiktaş derbisi ile ilgili "Hiç tartışmasız, maçın kalan süresinin oynanmasını bekliyorum. Sahadan çekilen takım bir kez Beşiktaş." ifadelerine yer verdi.

Aykut Kocaman'dan zehir zemberek sözler

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta kapanış mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u ağırladı.

Zirve yarışından kopmamak ve olaylı derbiyi unutmak isteyen Sarı Lacivertliler 90 dakika boyunca iyi bir futbolla mücadeleyi 4-1 yendi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Fenerbahçe bu sonuçla lider Galatasaray ile arasındaki 3 puanlık farkını korumayı başardı.

Mücadelenin ardından Aykut Kocaman önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Kocaman'ın açıklamaları: "3. golü attık ama şanssız bir hakem kararı demek lazım. Gördüğüm kadarıyla çok net bir pozisyon. Antalyaspor'u biraz daha dışarı itebileceğimiz bir andı."

"Kaygının yüksek olduğu bir sezon yaşıyoruz ve kaygılı bir oyun oynadık. İkinci yarıda rakibimize kendi sahamızda oyunun patronu olduğumuzu göstermek ve bunu sonuca çevirmekti amacımız. Oyuncularımız yapmaları gerekeni yapmaya başladılar."

"Topun oyunda kalma süresini uzatmayı ve patronun biz olduğumuzu göstermek istedik."

"Statları doldurmasa da, sahayı dolduran bir taraftarımız vardı. Sezon içinde görmediğimiz kadar kuvvetli, sahaya enerji katan bir elektrikti. Tam olarak bu değil Fenerbahçe taraftarı ama formdaydılar. Umarım böyle devam eder."

'Tüm görüntülerde net gözüküyor' : "Hiç tartışmasız, maçın kalan süresinin oynanmasını bekliyorum. Sahadan çekilen takım bir kez Beşiktaş. Tüm görüntülerde çok net gözüküyor. Bazı insanlar gibi arsızlık yapmak istemiyorum, hükmen galibiyet gibi şeyler söylemiyorum."

"Beşiktaş hem tarihsel mirasıyla, hem gücüyle kalan dakikalarda da finali alabilir. Bu maçı tatil edecek hiçbir şey yok ortada."

"Akılsız bir insan değiliz, bir takım olayları görmeyen de değiliz. Bir takım şeyler oluyor. Korner direklerinin oralarına oturmuş bir takım insanlar maçın tatil edilmesi için uğraştı. 2. yarıdan itibaren de Beşiktaşlı oyuncular provokasyona uğraştı."

"Bunlar sadece Fenerbahçe stadında olmuyor, Beşiktaş stadında da, Galatasaray stadında da oluyor. Her şey Fenerbahçe üzerinden yapılıyor. İsyanımız, tepkimiz buna. "

Rıdvan Dilmen'den olay açıklama! Şenol hoca...

Yorumlar
TREND HABERLER