DİĞER HABERLER

Aziz Yıldırım FETÖ komisyonuna ifade verecek

AK Partili vekiller 15 Temmuz darbe girişimini araştırmak için kurulan komisyona Aziz Yıldırım'ın da davet edilmesini istedi..

Aziz Yıldırım FETÖ komisyonuna ifade verecek

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 15 Temmuz darbe girişimini, darbelerin ve gizli oluşumların siyaset üzerindeki etkilerini araştırmak amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonuna davet ediliyor.

Muhalefet partilerinden milletvekilleri, 15 Temmuz'da görevde bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın da davet edilmesini talep etti.

Aziz Yıldırım devre arasında bombayı patlatıyor

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan şehit ve gazi yakınlarının, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray eski YSK Başkanı Tufan Algan'ın, AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram FETÖ üyelerinin kendi aralarında kullandığı şifreli mesajlaşma programı "ByLock"un kuruluşundan bu yana patentini elinde bulunduran David Keynes'in dinlenilmesini istedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER