FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım'dan zehir zemberek sözler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gündemdeki konularla ilgili basın toplantısı düzenledi. Aziz Yıldırım'ın açıklamasının her satırı olay oldu. Paralel Yapı'dan Caner Erkin'e, Ersun Yanal'dan Ahmet Çakar'a kadar bomba açıklamalar.

Aziz Yıldırım'dan zehir zemberek sözler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'de düzenlediği basın toplantısında Ersun Yanal'dan Tümer Metin'e, 3 Temmuz sürecinden takım otobüsünün kurşunlanmasına kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

''BEŞİKTAŞ'IN KAZANACAĞININ GARANTİSİ VAR MI?'' 

Ben burada Türk sporu ile ilgili konuşmalar yapacaktım ama ortada farklı konuşmalar var. Güya Galatasaraylı oyuncular Beşiktaşlı arkadaşlarını arayıp size farklı oynayacağız diyorlarmış. Böyle şey olabilir mi?

Biz Osmanlıspor'a Konyaspor'a Galatasaray'a puan kaybettik. Beşiktaş'ın aynı takımlarla maçı var kazanacağının garantisi var mı?

Aziz Yıldırım Vitor Pereira kararını açıkladı

LİG TV'DE HOCA PAZARLANIYOR

Lig Tv futbolun ortağıdır. Ama eski dostum Şansal Büyüka orada teknik direktör pazarlıyor.. Tümer Metin kuralları bilmeden yorum yapıyor. Her topa vuran yorumcu olmamalı.

Aziz Yıldırım'dan Paralel Yapı çıkışı

''5 MAÇ SONRA OTURUR KONUŞURUZ''

Hocamızın kontratı devam ediyor. 5 maç sonra yeniden oturur konuşuruz...Ben futbol takımımıza güveniyorum daha 5 maç var. Barcelona 3 hafta önce 9 puan öndeydi ama bugün üç takım puan puana geldi.

Biz ümitliyiz son maça kadar sabredeceğiz ve inanıyorum ki son maçta şampiyon olacağız..

Aziz Yıldırım'ın öfkesi Tümer Metin'i de vurdu

'KURŞUNLANMASAK ŞAMPİYONDUK'

Ersun Yanal ve Aykut Kocaman benim dönemimde gelemez ama benden sonra gelebilirler. Rize olmasaydı biz geçen sene şampiyonduk. Otobüse kurşun sıkılıyor otobüs devrilecek ve ölümle karşı karşıyasınız. Avrupalısınız buraya gelmişsiniz sonra neler oluyor. Seni göndereyim 10 gün doğuya geldiğinde travma yaşarsın. Kimin yaptığı belli değil devlet bulamıyor yani. Ardından Mehmet Topal'ın arabasına ateş ettiler.

Aziz Yıldırım'dan Ersun Yanal için olay sözler

''TRİBÜNLERE ALKOLLÜ GELMEYİ ENGELLEEYECEĞİM''

Taraftar tribüne alkollü geliyor. Ben bunun önüne geçeceğim, tirünlerdeki ele başlarını tek tek polise bildirdik. Polis bunları toplayıp kulüplerden uzaklaştırmalı.

''MİLLİ MAÇ OYNAYAMIYORUZ''

Artık statlarda milli maç oynayamıyoruz. Bunu kim yapıyor, basın yapıyor. Konya'da küfür yok diyorlar geçen Konya başkanı da şikayet etti.

Ahmet Çakar Aziz Yıldırım'a böyle cevap verdi

''CANLI YAYINA VİSKİ İÇEREK ÇIKIYORLAR''

Aziz Yıldırım ayrıca Beyaz TV'de yorumculuk yapan Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'yı da hedef aldı.

'Ahmet Çakar senin bir titrin var, sen bir doktorsun. Bu ülkeye örnek olacak insanlardansın. Ağzım dilim varmıyor söylemeye. Yapma. İyi hakemlik yapmışssın. Rasim Ozan... Ümit Özat sıkmasın diye birileri söylemiştir diyor, beni ima ediyor. Bu kadar gerizekalı olunmaz. Çekiyorlar viskiyi masa altından içiyorlar. Yeter artık ayıp ya.

Yahu ben hocayı üç gündür görmüyorum. Kaldı ki Ümit'i severim iyi çocuktur.. Böyle bir gerizekalılık olabilir mi?

Aziz Yıldırım Caner Erkin'e transfer yolunu açtı

SAADETTİN SARAN'A

Sen bu kulüpte yöneticilik yaptın ama kalktın kulübü mahkemeye verdin. Galatasaray forması giyip spor yaptın. Yahu boşun auğraşma bu delege seni başkan seçmez.

''PARALEL YAPI 2004'TEN BERİ BENİMLE UĞRAŞIYOR''

Fenerbahçe benim dönemimde 3 yılda bir şampiyon oluyor. Yine olacağız. Paralel yapı benimle 2004'ten beri uğraşıyor.. 

3 kez son maçta şampiyonluk kaçırdık.  Ben hapisteyken burada ışıkları açtırıp devleti araya sokarak kupa aldılar. Şimdi farklı görevdeler, orada burada ben el uzatıyorlar.

YAYIN İHALESİ YENİDEN YAPILACAK

2010'da yapılan naklen yayın ihalesi günümüzün şartlarına uygun hale getirilmelidir. Süper Lig A.Ş. kanunla kurulmamalıdır..

Geçen İngiltere'ye gittik kardeşimle. Orada bir başkanla konuştuk Leicester'in toplam geliri 120 milyon poundmuş. Şampiyon olurlarsa 360 milyon Pound alacaklarmış. Kulübün başkanı "Ben bu kadar parayı ne yapacağım" diyormuş. Biz de Fenerbahçe'nin hakları için uğraşıyoruz.

Sow'u biz göndermedik, bonservisinde 17 milyona serbest kalır maddesi vardı o yüzden gitti.

Aziz Yıldırım böyle meydan okudu: 10 yıl daha gitmem!


''STADA SOKMAYACAĞIM'' 

Bir daha takımın ve kulübün aleyhine bağıran olursa onları asla stada sokmayacağım. ÜNİFEB grubu hepsi okumuş adamlar nasıl böyle tezahürat yapıyorlar.

Bunların otellerde pazarlık sonucu bilet aldıkları iddia ediliyor. Bunların hepsini tespit ettim polise bildireceğim.

SORULAR - CEVAPLAR

-Basketbolda Ülker'le anlaşmıştık ama artık kulüp tek başına. Ülker'e bugüne kadar yaptıkları katkılar için binlerce kere teşükkür ederim Allah onlardan razı olsun. Çok iyi Fenerbahçeli olmasına rağmen diğer kulüplerimize de sponsor oldu.. 

-Robin van Persie gitmiş hocasına sarılmış. Ne diyeyim sarılma mı diyeyim?

-Bu takım 5 puan önde de olsa yine açıklama yapacaktım. Çünkü Ercan Güven'in yazısına istinaden açıklamalarım olacaktı.

-Beşiktaş yöneticisi Robin van Persie'yi bedava alabileceğimizi söylemiş. peki o zaman neden kendileri bedava almamış. Onların oyuncusunun da durumu aynı..

-Cumhurbaşkanı'na neden gitmediğim soruluyor. İşm vardı, ve o konuyu Şekip Mosturoğlu bildiği için Cumhurbaşkanı'nın Kulüpler Birliği toplantısına gitti..

-Ben hapisten çıktıktan sonra bir daha Kulüpler Birliği'nin toplantısına katılmadım. Ben davetli olmadığım yere gitmem. Siz benim pozisyonumda olsanız o davete gider miydiniz?

-Volkan Demirel'i benim yönlendirdiğim söyleniyor. 18 yıldır başkanım kimseye böyle bir talimatım olmaz. Stadı terk ettiği gün ben yemekteydim. Bana telefon geldi, Volkan stadı terk etmiş. Ben hemen Hasan Çetinkaya'yı arayıp nerede olduğunu bulup stada geri götürmelerini söyledim.

-Fatih Terim o gün sen kendi arabanı o çocuğa tahsis etmiş evine yollamışsın. şimdi ne diye konuyu oraya buraya çekiyorsun. De ki benim sana ihtiyacım yok konu kapansın.

-Atilla Gökçe'ye yazı yazdırıyorsun özür dilesin. Kendin söyle bunu..

TERRANEO KONUSU

Terraneo maaşlı bir adamdı. Aldım, işime gelmedi gönderdim. Sizin gazetelerinizde bu olmuyor mu, patronunuz müdürünüz sizi istediği zaman işten çıkarmıyor mu?

İSMAİL KARTAL'I YURTDIŞINA GÖNDERMEK İSTEDİM

Ben olmasam İsmail Kartal bu takıma hoca olur muydu? Ben Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Turan Sofuoğlu'nu İsmail Kartal'ı hoca yaptım. Bu sene de başarısızlık olursa sorumlusu benim.

Yorumlar
TREND HABERLER