BAŞAKŞEHİR

Başakşehir Avrupa'da da zirveye oynuyor!

Bu sezon gösterdiği performanla dikkatleri üzerine çeken Medipol Başakşehir, Avrupa'nın öne çıkan liglerinde namağlup olmayan birkaç takım arasında yer alıyor.

Başakşehir Avrupa'da da zirveye oynuyor!

Bu sezon 15 maçın 10'unu kazanan, 5'inden beraberlikle ayrılan turuncu-lacivertliler, geride kalan sezonun son 9 müsabakasında da 5 galibiyet ve 4 beraberlik almıştı. 

Süper Lig'de geçtiğimiz sezondan bu yana oynadığı son 24 maçı kaybetmeyen İstanbul ekibi, ligdeki son yenilgisini geçen sezonun 25. haftasında Osmanlıspor'a karşı 3-2'lik skorla yaşamıştı.

Real Madrid tüm kulvarlarda zirvede!

La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna namağlup giden Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 de beraberlik alırken; ligde ise 15 karşılaşmanın 11'ini kazanırken, 4'ünde de sahadan beraberlikle ayrıldı.

Başakşehir Trabzonspor maçının geniş özeti

Bundesliga'nın yenilgisizi de Hoffenheim!

Bundesliga'nın yenilgisiz tek ekibi Hoffenheim, bu sezon oynadığı 15 karşılaşmada 9 beraberlik alırken, 6 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Kopenhag ve Celtic de listede!

Danimarka ekiplerinden Kopenhag, bu sezon ligde oynadığı 21 karşılaşmada 16 galibiyet alırken, 5 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. İskoç ekibi Celtic ise oynadığı 16 karşılaşmanın 15'ini kazanırken, sadece tek mücadelede sahadan 1 puanla ayrıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER