SÜPER LİG

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş - Galatasaray maçı Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasının kapanış maçı olacak. Peki Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve kanalda?

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda en önemli mücadelelerden biri olan Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi Beşiktaş 32 puanla lider, Galatasaray 26 puanlar 4. sırada.

Beşiktaş - Galatasaray maçı 14 Aralık 2015 Pazartesi saat 20:00'de başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadelede Mete Kalkavan görev yapacak ve karşılaşma Lig TV'de yayınlanacak.

337. RANDEVU

Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisiyle iki takım tarihlerinde 337. kez karşı karşıya gelmiş olacaklar. Bugüne kadar oynanan 336 maçta Galatasaray 122, Beşiktaş ise 110 kez galip geldi. İki takım arasında 104 maçta ise eşitlik bozulmadı. 

Bu maçlarda Galatasaray'ın attığı 474 gole, Beşiktaş 432 golle cevap verdi.

Mete Kalkavan'ın 2. derbisi

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasındaki Beşiktaş-Galatasaray maçına atanan FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan, 2 sezon aradan sonra yeniden derbi heyecanı yaşayacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 14 Aralık Pazartesi günü oynanacak haftanın en önemli karşılaşmasında görev alacak İstanbul bölgesi hakemi Kalkavan, daha önce bir kez derbide düdük çaldı.

Süper Lig'de 2010-11 sezonundan bu yana hakemlik yapan Kalkavan, kariyerindeki tek derbisine 2012-2013 sezonunda çıktı. 

Kalkavan'ın 3 Mart 2013'te yönettiği derbi maçta Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe'yi Olcay Şahan'ın uzatmalarda attığı golle 3-2 yendi.

FIFA kokartlı hakem listesindeki yerini koruyan Kalkavan, bu sezon Beşiktaş ve Galatasaray'ın birer maçını yönetti.

Kalkavan'ın görev yaptığı maçta Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'u 1-0 yenerken, Galatasaray sahasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı.

Mete Kalkavan, bu sezon 6 maçla Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından en çok tercih edilen hakemler arasında yer alıyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER