BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Hapoel Beer Sheva Avrupa maçı ne zaman?

Hapoel Beer Sheva - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi hangi kanalda? Hapoel Beer Sheva - Beşiktaş maçı saat kaçta? Hapoel Beer Sheva - Beşiktaş maçı ne zaman?

Beşiktaş Hapoel Beer Sheva Avrupa maçı ne zaman?

Hapoel Beer Sheva - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda karşı karşıya gelecek. Deplasmanda oynanacak karşılaşma ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak.

HAPOEL BEER SHEVA-BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Heyecan dolu karşılaşma 16 Şubat Perşembe günü 23.05’te Toto Jacob Turner stadyumunda başlayacak. Maç Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

HAPOEL BEER SHEVA-BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ HAPOEL BEER SHEVA

İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımı UEFA Avrupa Ligi'nde K Grubu'nda Sparta Prag'ın ardından 8 puanla 2. sırada yer aldı. Grupta Southampton ve Inter takımları da yer aldı.

İsrail liginde bir maç eksikle en yakın rakibi Maccabi Tel Aviv'in 7 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Hapoel Beer Sheva geçen sene de İsrail şampiyonu olmuştu.

Transfermarkt'taki verilere göre toplam değeri 13,30 milyon euro olan Hapoel'in en değerli oyuncusu ise 28 yaşındaki John Ogu. Takımın aynı zamanda 10 numarası olan Ogu'nun değeri bir buçuk milyon euro.

Takımın başında ise 37 yaşındaki teknik direktör Barak Bakhar bulunuyor. Bakhar, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. tur rakibi Hapoel'in başına geçen sezon geçmiş ve ilk yılında şampiyonluk yaşamıştı. Hapoel Beer Sheva bu sezon da ligde lider durumda.

Hapoel maçlarını 16 bin 126 kapasiteli Toto Jacob Turner stadyumunda oynuyor. Kadrosunda 27 oyuncu bulunan İsrail temsilcisinin yaş ortalaması 27,9. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi rakibi Hapoel Beer Sheva'nın çoğunluğu İsrail milli takımında oynayan 12 milli oyuncusu bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER