SÜPER LİG

Beşiktaş Kayseri Erciyes maçının özeti

Beşiktaş, Kayseri Erciyespor'u gol düellosu şeklinde geçen maçta 4-2 yendi. Puanını 6'ya çıkaran Beşiktaş puan tabelasında da zirveye çıktı.

Beşiktaş Kayseri Erciyes maçının özeti
İnternetspor/ Beşiktaş iki kez geriye düştüğü Erciyesspor deplasmanında 4-2 kazandı ve haftayı lider kapattı.
  
İLK GOL KAYSERİ'DEN

Kayseri Erciyesspor ile Beşiktaş arasındaki maç hızlı başladı. Ev sahibi ekipte Yasin Öztekin henüz 9. dakikada Atiba Hutchinson'ın müdalesiyle cezasahası içerisinnde yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Björn Vleminckx penaltıyı gole çevirdi ve 11'inci dakikada Kayseri ekibini 1-0 öne geçirdi.
 
BEŞİKTAŞ EŞİTLİĞİ YAKALADI 
Golün ardından baskısını artıran Beşiktaş, 23'te eşitliği sağladı. Veli'nin asistinde cezasasahı sağ içerisinde topla buluşan Fernandes, dönerek yerden vurdu, top ağlara gitti ve maça 1-1'lik eşitlik geldi.

İLK YARIDA KAYSERİ ERCİYESSPOR ÜSTÜNLÜĞÜ 
Maça eşitlik gelmesinin ardından iki takım da atak bir futbol sergilerken, golü bulan taraf Erciyes oldu. 41'de penaltıyı yaptıran Yasin Öztekin, Escude'nin kafayla uzaklaştırmak istediği top cezayayı üzerinde Yasin Öztekin'in önünde kaldı, bu oyuncunun vuruşunda top 2. kez Beşiktaş ağlarıyla buluştu ve ilk yarı 2-1 Kayseri Erciyesspor'un üstünlüğüyle sona erdi. 
 
BEŞİKTAŞ İKİNCİ YARIYA HIZLI BAŞLADI 
İkinci yarının başında kafasına darbe alan Tolga Zengin, yerini Cenk'e bırakırken devre de hızlı başladı. 51'de Gökhan Tören slalomlarla cezasahasına yöneldi, şutunu çekti ve topu ağlarla buluştururken skora 2-2'lik eşitlik getirdi. Trabzonspor maçında profesyonel ftubol kariyerinin ilk golünü atan Gökhan Töre, Erciyes'i de boş geçmedi.

BEŞİKTAŞ GERİYE DÜŞTÜ AMA PES ETMEDİ 
Dakikalar 65'i gösterirken bu kez sahneye Julien Escude çıktı. Sağ kanattan altıpas ön çizgisi üzerine gönderilen ortaya Escude kafayı vurdu, top 3. kez Kayseri Erciyesspor ağlarıyla buluştu ve Beşiktaş 2 kez geri düştüğü maçta 3-2 öne geçti.

BEŞİKTAŞ SON NOKTAYI KOYDU 
Dakikalar 88'i gösterirken bu kez sahneye Almeida çıktı. Oğuzhan'ın asistinde cezasahası sol içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Portekizli net bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş'ı 4-2 öne geçirdi.

ERCİYESSPOR 10 KİŞİ KALDI 
90+2'de ise Kayresi Erciyesspor'da Azofeifa önce ikinci sarı, ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Son dakikalarda başka gol olmazken Beşiktaş'ta maçtan 4-2 galibiyetle ayrıldı. Kartal, 2'de 2 yaparken; puanını da 6'ya çıkardı ve liderliğe yükseldi. İlk hafta Medical Park Antalyaspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Kayseri Erciyesspor ise 1 puanda kaldı.  
 
Kayseri Erciyesspor: 2 - Beşiktaş: 4

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Serkan Çınar, Muhittin Gürses, İsmail Şencan

Kayseri Erciyesspor: Bojan, Cem Can, Fazlı Kocabaş, Mangane, Ekrem Ekşioğlu, Serkan Atak, Mandjeck, Yasin Öztekin, Arauz, Azofeifa, Vleminckx

Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Sivok, Escude, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Hutchinson, Veli Kavlak, Fernandes, Olcay Şahan, Almeida

Goller: Dk. 11 Vleminckx (penaltıdan), Dk. 41 Yasin Öztekin (Kayseri Erciyesspor), Dk. 23 Fernandes (Beşiktaş)

Sarı kart: Dk. 35 Azofeifa (Kayseri Erciyesspor) 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER