DİĞER HABERLER

Beşiktaş Kulübü ittifaka imza attı

1. Kulüplerarası Uluslararası İttifak Zirvesi'nde, futbol kulüpleri arasında işbirliğini geliştirmeye yönelik adımlar atıldı.

Beşiktaş Kulübü ittifaka imza attı
İspanya'nın Atletico Madrid kulübünün evsahipliğinde düzenlenen ve Türkiye'den Beşiktaş kulübünün de katıldığı 1. Kulüplerarası Uluslararası İttifak Zirvesi'nde, futbol kulüpleri arasında işbirliğini geliştirmeye yönelik adımlar atıldı.
 
 
Atletico Madrid (İspanya), Shangai Shenhua (Çin), Muangthong United (Tayland), El Ain (Birleşik Arap Emirlikleri), Raja Casablanca (Fas), Chicago Fire (ABD), America (Meksika), İnternacional (Brezilya) ve Beşiktaş'ın (Türkiye) katıldığı Madrid'deki 3 günlük zirve sonrasında ortak bir belge imzalandı.  
 
 
Beşiktaş adına Mete Düren toplantılara katılırken, Vicente Calderon Stadı'nda yapılan kapanışa Arda Turan'ın da yer aldığı Atletico Madridli futbolcular da geldi.

Belgede, kulüplerin karşılıklı ilişkilerinden daha çok, işbirliği yapmaları öngörülürken, sportif, kurumsal, ticari ve marketing konularında geleceğe yönelik çalışmalar yapılması temennisinde bulunuldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER