FUTBOL

Mario Gomez Beşiktaş tarihine geçti

Spor Toto Süper Lig'de 33. haftasında Beşiktaş, Osmanlıspor ile Vodafone Arena’da karşı karşıya geldi.

Mario Gomez Beşiktaş tarihine geçti - Sayfa 1

Mario Gomez, Beşiktaş tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu oldu ve tarihe geçti..

Mario Gomez Beşiktaş tarihine geçti - Sayfa 2

Süper Lig'de 33. haftada oynanan Osmanlıspor maçı öncesinde Beşiktaş formasıyla 27 golü bulunan Alman golcü Mario Gomez, Osmanlıspor maçının 48. dakikada fileleri havalandırdı ve siyah-beyazlı takımın bir sezonda resmi maçlarda en fazla gol atan yabancı oyuncu rekoruna sahip oldu.Geçen hafta Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçın golünü atan Alman futbolcu, 27 golle Senegalli Demba Ba'ya ait olan rekoru egale etmişti.Süper Lig'de 26 golle gol krallığı yarışında da zirvede yer alan Alman futbolcu, son 6 lig maçında da gol atmayı başardı.

Mario Gomez Beşiktaş tarihine geçti - Sayfa 3

3 BÜYÜKLERE DE GOL ATTI Demba Ba'nın Çin'e transfer olmasının ardından Senegalli golcünün boşluğunu doldurup dolduramayacağı merakla beklenen yıldız futbolcu, klasını kısa süre içerisinde gösterdi. Gomez, özellikle kritik maçlarda sahneye çıkarak takımını sezon boyunca zirvede tutmayı başardı. Alman futbolcu, Fenerbahçe'ye 2, Galatasaray 2, Trabzonspor'a ise 1 gol atarak büyük maçların golcüsü olduğunu net bir şekilde ortaya koydu.

Mario Gomez Beşiktaş tarihine geçti - Sayfa 4

ALMANYA MİLLİ TAKIMI'NA YENİDEN SEÇİLDİ Fiorentina'da geçirdiği kötü günlerin ardından siyah-beyazlı takımda adeta yeniden doğan Mario Gomez, Löw'ün dikkatini çekmeyi başardı ve yeniden Almanya Milli Takımı'na seçildi.