BEŞİKTAŞ

Beşiktaş taraftarına küfür uyarısı

Beşiktaş Kulübü, Akhisar Belediyespor ile yapacağı karşılaşmayı izleyecek taraftarları uyardı.

Beşiktaş taraftarına küfür uyarısı

Beşiktaş Kulübü, Akhisar Belediyespor ile yapacağı karşılaşmayı izleyecek taraftarları kötü tezahürat konusunda uyararak alınacak olası cezasının 15. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Galatasaray maçına yansıyacağını açıkladı.

GALATASARAY MAÇINA ÖZEL UYARI

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, 13. haftada Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile oynanacak maçı tribünlerde izleyecek taraftarlara büyük sorumluluk düştüğü belirtilerek, 'Tribünde çirkin, kötü veya küfürlü tezahüratın cezası 15. haftada 14 Aralık Pazartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray ile oynayacağımız derbi maça etki edecektir. Şayet Akhisar Belediyespor maçında çirkin, kötü veya küfürlü tezahürat yapılır ise Galatasaray derbisinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda o tribünün muadili olan bölüme seyirci alınmayacaktır' denildi. 

Beşiktaş

KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT YAPMAYIN

Maçta tüm tribünlerde istenmeyen olayların yaşanması halinde Galatasaray derbisinde tüm stat için cezanın söz konusu olacağı kaydedilen açıklamada, 'Lütfen hem yarın hem de tüm iç ve dış saha maçlarımızda tribünlerde çirkin, kötü veya küfürlü tezahürat yapmayınız. Çevrenizde böyle davranış sergileyenleri ikaz ediniz. Sizlerin desteğiyle Beşiktaşımız arzuladığımız başarıları yakalamak için tüm gücüyle çalışmaktadır' ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar