FUTBOL

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor

Süper Lig'de ara transfer döneminin başlamasına az bir süre kala takımlarla adı anılan isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor - Sayfa 1

Süper Lig'de ara transfer döneminin başlamasına az bir süre kala takımlarla adı anılan isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. İşte bugün basında çıkan transfer haberleri...

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor - Sayfa 2

KARTAL PUSUDA BEKLİYOR (BEŞİKTAŞ) Fazla kiloları sebebiyle bir süredir forma şansı bulamayan Arjantinli golcü Carlos Tevez, Çin'de sezonun sona ermesiyle birlikte ülkesine döndü. Tevez'le Beşiktaş, Flamengo ve Meksika'dan bir ekibin ilgilendiğini yazan Arjantin basınında çıkan haberlerde Tevez'in Shanghai Shenhua ile sözleşme yenilemek istememesi durumunda Beşiktaş'ın devreye gireceği belirtildi. Öte yandan, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in Carlos Tevez'in transferi konusunda onay verdiği ve Arjantinli golcüyü takımda görmek istediği öğrenildi.

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor - Sayfa 3

GALATASARAY OLMAZSA LA LİGA! (GALATASARAY) Galatasaray'la sözleşmesi henüz yenilenmeyen başarılı futbolcu Yasin Öztekin, kendine sarı kırmızılı takımda gelecek göremezse Türkiye'de kalmayacak, yurtdışına çıkacak. Yasin'in İspanya Ligi'nde yer alan Valencia veya Deportivo'ya gideceği konuşuluyor.

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor - Sayfa 4

FENER'DE BROZOVIC SÜRPRİZİ! (FENERBAHÇE) Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirecek olan Fenerbahçe sürprizi bir isme yöneldi. Sarı lacivertliler; İtalyan devi Inter'de fazla forma şansı bulamayan Marcelo Brozovic için harekete geçti. Hırvat yıldız, orta saha ve sağ kanat oynuyor.