BEŞİKTAŞ

Beşiktaş yeni transferi Medel resmen imzaladı

Beşiktaş, yeni transferi Gary Medel için imza töreni düzenledi. .

Beşiktaş yeni transferi Medel resmen imzaladı

Beşiktaş, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'den Şilili milli oyuncu Gary Alexis Medel Soto ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Gary Alexis Medel Soto'nun transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2017-2018, 2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, yeni transferi Gary Medel için imza töreni düzenledi

İmza töreninde konuşan Gary Medel, başkan Fikret Orman'a teşekkür etti ve şöyle konuştu:

"Başkanıma teşekkür etmek istiyorum. Transferimde büyük payı var. Taraftarlara, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Benim için büyük bir transfer. Büyük bir aile büyük bir kulüp. Son iki yıl şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulüp. Bu başarıları devam ettirmek için geldim."

Beşitaş'ın imza töreni düzenlediği Gary Medel, kendisine yöneltilen 'Melo' sorusuna ise  "Onun başarısının üzerine çıkmak istiyorum" dedi ve şöyle konuştu: "Melo'ya saygım var, iyi bir oyuncu kendisi. Onun başarılarının üzerine çıkmak istiyorum"

Mitrovic'in Beşiktaş'taki kaderi belli oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER