BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a Ada'dan Türk orta saha

Beşiktaş, Newcastle United'ın 20 yaşındaki Türk futbolcusu Daniel Barlaser'i takibe aldı.

Beşiktaş'a Ada'dan Türk orta saha

Beşiktaş yönetimi, İngiltere'de Newcatsle United forması giyen genç orta saha oyuncusu Daniel Barlaser için sezon sonunda teklif yapmaya hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, genç yetenek avına çıktı. Yönetimin, İngiltere temsilcisi Newcastle United’ın 20 yaşındaki futbolcusu Daniel Tan Barlaser’in peşine düştüğü öğrenildi.

Beşiktaş'a Ada'dan Türk orta saha

Kulübün altyapı ve transferden sorumlu yöneticisi Metin Albayrak’ın, Beşiktaş gibi siyah-beyaz renkleri kullanan İngiltere temsilcisinin genç yıldızının gelişimini yakından takip ettiği ve sezon sonunda transfer teklifinde bulunabileceği bildirildi.

Beşiktaş'tan Gökhan İnler açıklaması!

FENERBAHÇE DE İSTEMİŞTİ

Genç oyuncu, İngiltere doğumlu olmasına rağmen Türkiye’nin U-17 takımında oynaması sebebiyle şu anda yerli statüsünde bulunuyor. Daniel, Ada ekibinin U-23 ekibinin bir oyuncusu olmasına rağmen zaman zaman A takımda da sahaya çıkıyor.

Orta saha bölgesine ek olarak sağ kanat hattında da görev yapabilen Barlaser, bu sezon Newcastle United’ın A Takımı’yla 2 kez FA Cup maçına çıktı. Genç yıldız adayı, daha önce Fenerbahçe’nin de transfer hedefleri arasına girmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER