FUTBOL

Beşiktaş'ın en zayıf noktası

Beşiktaş'ın bu sezon yediği gollerin ve verdiği pozisyonların çoğu fotoğraflarla analiz edildi.

Beşiktaş'ın en zayıf noktası - Sayfa 1

Beşiktaş'ın bu sezon yediği gollerin ve verdiği pozisyonların çoğu fotoğraflarla analiz edildi. Siyah beyazlılar, 6 karşılaşmada kalesinde 9 gol görürken sadece Akhisar maçında kalesini gole kapattı.

Beşiktaş'ın en zayıf noktası - Sayfa 2

ARKA DİREK ZAAFI Beşiktaş'ın yediği gollerin arka direkte boş bırakılan rakip takım oyuncularından gelmesi dikkat çekti. Arka direkte boş bırakılan oyuncuların attığı gollerin yanı sıra birçok pozisyonda yine arka direkte oyuncuların boş olduğu ancak topların o isimlere ulaşmadığı görüldü.

Beşiktaş'ın en zayıf noktası - Sayfa 3

KİEV DE BU ŞEKİLDE ATTI Dün akşam Dinamo Kiev ile oynanan karşılaşmanın 65. dakikasında Viktor Tsygankov, arka direkte boş kalmış ve topu ağlara göndermişti. Aynı tarzda yapılan bu hataların ardından ise Beşiktaşlı taraftarlar, bu pozisyonların fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Beşiktaş'ın en zayıf noktası - Sayfa 4

3 MAÇI DA KAZANAMADI Özellikle Konyaspor, Galatasaray ve Dinamo Kiev maçlarında bu pozisyonların çok fazla yaşandığı ortaya çıkarken Beşiktaş, bu 3 maçtan da galibiyet elde edemeyerek sahadan beraberliklerle ayrıldı. İşte Beşiktaş'ın bu sezon arka direkte boş bıraktığı rakip takım oyuncularından yediği goller: