SÜPER LİG

Beşiktaş'ın yıldızı çifte şampiyonluk istiyor

Beşiktaş'ın Alman yıldızı Gomez yapılan tüm çalışmalarda hırslı bir görüntü ortaya koyarak teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Beşiktaş'ın yıldızı çifte şampiyonluk istiyor

14 ay sonra Milli Takımı’na seçilmesinin ardından morallenen; Kara Kartal’ın geçen hafta Sivasspor’u 2-0’lık skorla devirdiği mücadeleyi de boş geçmeyen 30 yaşındaki Alman yıldız Mario Gomez gollerine devam etmeyi hedefliyor.

Takım çalışmalarında sergilediği hırslı görüntüyle teknik direktör Şenol Güneş’i mutlu eden Gomez, taraftarlara da şampiyonluk hediye etmek için çok sıkı çalıştığını ifade etti.  

Arda Atletico'nun sevincine ortak oldu!

"ÇİFTE ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM" 

Kara Kartal’ın Alman yıldızı, sezon sonunda takımdan ayrılacağına yönelik iddialarla ilgili olarak Skenderbeu maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.   

Beşiktaş Skenderbeu maçı şifresiz canlı yayın İnternetspor'da

Siyah-Beyazlı formayla yaptığı çıkışla tekrar futboldan keyif almaya başladığını söyleyen Gomez, “Beşiktaş sayesinde yeniden milli takıma seçildim. Takımımın başarısına yardımcı olup çifte şampiyonluk yaşamak istiyorum. Burada olmaktan çok mutluyum ve kalmaya da devam edeceğim. Başka bir düşünce aklımdan geçmedi” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER