BEŞİKTAŞ

Beşiktaşlılar Boğaz'da takıma eşlik edecek

Kartal Anadolu yakasından tekne ile Boğaz’ı geçerek önce Beşiktaş’a geçecek. Tekne sahibi Beşiktaşlılar Boğaz'da takıma eşlik edecek. Kafile ardından Beşiktaş'tan üstü açık otobüsle Arena'ya gelecek..

Beşiktaşlılar Boğaz'da takıma eşlik edecek

Kartal'dan müthiş organizasyon... Şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş kupasını Vodafone Arena'da düzenlenecek şölenle alacak.

Bugün öğleden sonra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden yola çıkacak olan Beşiktaş, Anadolu Yakası'ndan tekne ile Boğaz'ı geçecek. 16.00 civarı Kandilli Vanıköy civarında tekne sahibi Beşiktaşlılar da takıma Beşiktaş'a kadar eşlik edebilecek. Kafile ardından üstü açık otobüsle Vodafone Arena'ya doğru yola çıkacak. Şampiyonun saat 19 sularında Vodafone Arena'ya ulaşmasını takiben muhteşem bir şölen yaşanacak. Amatör şubelere bağlı sporcuların geçişi 19 Mayıs dolayısıyla yapılacak anmaların ardından Gençlik Marşı'nı çalacak.

Beşiktaşlılar Boğaz'da takıma eşlik edecek..

ARENA'DA TOSIC'İN EŞİ JELENA DA ŞARKI SÖYLEYECEK
Gökhan Tepe, Feridun Düzağaç, Emre Kaya, Simge, Ali Altay, Jelena Tosic ve Birol Can'ın performansları ile Vodafone Arena'da müzik ziyafeti yaşanacak. Saat 21.00 sıralarına gelindiğinde ise sahanın içinde muhteşem bir ses, ışık, video şovu taraftarı bekleyecek. Sahanın tamamını kapsayacak olan dijital şov büyük sürprizlerle dolu olacak. Futbolcuların ve teknik ekibin sahaya çağrılması sırasında ise taraftarı yine bir sürpriz bekleyecek. Kupa töreninin ardından futbolcular şampiyonluk turu atacak.

EŞİ GÖRÜLMEMİŞ DEV ETKİNLİK
Beşiktaşlı oyuncular tesislerden çıktıktan sonra Anadolu yakasından tekneyle Beşiktaş'a geçecek. Takıma tekne sahibi olan Beşiktaşlılar eşlik edecek. Siyah-Beyazlı futbolcular ardından üstü açık bir otobüsle Vodafone Arena'ya geçecek. Burada şampiyonluk kupası alınacak..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER