SÜPER LİG

Beşiktaş'ta acil eylem planı devrede

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle yönetim kuruluyla acil eylem planı yaptı...

Beşiktaş'ta acil eylem planı devrede
UEFA ziyaret edilerek kulübün genel yapısı hakkında bilgi verilecek ve bazı davalar ötelenecek. Q7, Fernandes, Almeida'nın satılma yetkisi verilen menajer Mendes ile Madrid'de masaya oturulacak.
 
 
Kulübün sorunları için öncelikle eski yönetici Ertunç Soğancıoğlu ile görüşülerek 30 Mart'ta ödenmesi gereken futbolcu lisans KDV'leri için para arayışına geçildi. 30 Mart'a kadar 6 milyon Euro bulunamazsa tüm yabancı oyuncular serbest kalacak.

Orman, eski yönetici Muzaffer Nasıroğlu'ndan her konuda destek aldığını belirtirken yönetim kurulunda Tamer Kıran, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar, Levent Erdoğan ve kulüp avukatı Kubilay Marangoz ile fikir alış verişi yaptı. Ve yönetim kurulunun cuma sabahına kadar futbolcuların aylıklarının tutarı 6 milyon Euro bulunması konusunda araştırma yapılmasını istedi.

Öncelik Fernandes
Başkan Orman'ın konu ile ilgili olarak UEFA yetkilileri ile bugün İsviçre'nin Nyon kentinde birararaya gelerek cuma günü kulübün borcu olmadığına dair belgenin ertelenmesi konusunda yardım isteneceği ifade edildi.

Başkan Orman ve Kıran daha sonra İspan-ya'da Madrid'de Q7, Fernandes, Almeida'nın menajerliğini yapan Mendes ile masaya oturarak bu oyunculara talip olan kulüpler konusunda bilgi edineceğini ifade ederken, Fernandes'e talip olan kulüplerin durumu konusunda görüşme yapacak.

Altyapıya dönülecek
Fernandes, Q7 ve Almeida'nın aldığı ücretlerin yüksek olması nedeniyle zorluk çektiklerini ve oyunculara maaşlarında azalmayı kabul etmeleri halinde, 'Yeni sezonda takımda tutulacaksınız' diyeceklerini vurgulayan Tamer Kıran "Beşiktaş'ın yeni sezonda başarılı olması için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Ekonomik olarak küçülmeye herkes destek vermeli. Mendes ile bazı konular görüşeceğiz. Alt yapıdaki değerlere daha önem verilmesi konusunda çalışma yapacağız" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER