BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'tan Konyaspor maçının hakemine tepki

Beşiktaş Kulübü, dün oynanan Torku Konyaspor maçındaki hakem hatalarından dolayı bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'tan Konyaspor maçının hakemine tepki

Siyah-beyazlılar, dün akşam oynanan Torku Konyaspor maçında Marcelo'nun gördüğü kırmızı kart ve diğer tartışmalı pozisyonlar hakkında resmi sitesinden açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

BEŞİKTAŞ'IN HAKLARI ÇİĞNENDİ

10 Ocak günü Konyaspor ile oynadığımız Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bir kez daha vahim ve artık kasıtlı bulduğumuz hakem hatalarıyla Beşiktaş’ın hakları çiğnendi.

CENK TOSUN'UN POZİSYONU

Maç içinde Cenk Tosun’un 6. dakikada girdiği gol pozisyonunda rakip oyuncunun eline çarpan topu ve hemen ardından futbolcumuza yapılan faulu görülmeyerek penaltı çalınmaması kusuru aşan vahim bir karardır. Zira aynı pozisyonda art arda iki hata atlanmıştır.

Beşiktaş Torku Konyaspor maçının özeti ve golleri

MARCELO'NUN KIRMIZI KARTI

Maçın 65. dakikasında ise çıplak gözle bile farkedilen ofsaytı göremeyen hakem heyetinin ofsayt pozisyonunun ardından stoperimiz Marcelo’ya gösterdiği kırmızı kart bütünüyle maçın skorunu ve Beşiktaş’ın o dakikaya kadar oyuna kurduğu hakimiyeti ortadan kaldırmaya yönelik bilinçli bir karar algısını yaratmıştır.

TOLGA ÖZKALFA VE SERKAN GENÇERLER'E SERT ELEŞTİRİ

Her iki pozisyonda görüntülerden de anlaşılacağı gibi Orta Hakem Tolga Özkalfa ve Yan Hakem Serkan Gençerler’in pozisyona çok yakın olmalarına rağmen yaptıkları bu hataların sehven olmadığı inancına sahibiz. Zira Tolga Özkalfa ve özellikle Serkan Gençerler’in geçmişte Beşiktaş’ı şampiyonluk yolundan uzaklaştıran, hakkımızı çiğneyen pek çok kararı hafızamızdadır. Gençerler soyadının mesleki sicili malumumuzdur.

MARCELO'NUN CEZASININ ERTELENMESİ TALEBİ

MHK’ya gerekli başvuruyu yaparak ofsayt olduğu aşikar olan bir pozisyonun ardından kırmızı kart gören Marcelo’nun oynamama cezasının ertelenmesini talep ettik ve takipçisi olacağız. 

BEŞİKTAŞ MENFAATLERİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Beşiktaş’ın hak ve menfaatlerini koruma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha hatırlatırız. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER