FENERBAHÇE

Braga Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

Braga - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Braga Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

Braga - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında sahasında Portekiz ekibi Braga'yı Mehmet Topal'ın attığı golle 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, adını çeyrek finale yazdırmak için sahaya çıkacak. Peki Fenerbahçe - Braga maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Braga Fenerbahçe maçı canlı anlatım...

Geçtiğimiz hafta Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde konuk ettiği Portekiz temsilcisi Braga'yı Mehmet Topal'ın attığı golle 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, Portekiz'e tur için gidiyor. Sarı Lacivertliler, oradan da avantajlı bir skorla ayrılarak, adını çeyrek finale yazdırmak istiyor.

BRAGA - FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında 17 Mart Perşembe günü Portekiz ekibi Braga ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk maçı 1-0 kazanan sarı-lacivertli ekibimiz, Portekiz'den çeyrek final biletiyle dönmeyi hedefliyor.

BRAGA - FENERBAHÇE

BRAGA - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Estádio Municipal de Braga Stadı'nda oynanacak mücadele saat 22.05'te başlayacak. Bu dev maç, TRT 1 ve İnternetspor'dan canlı yayınlanacak.

İstanbul'da oynanan ilk maçı Fenerbahçe, Mehmet Topal'ın golü ile 1-0 kazanmıştı.

SAVUNMA ALKIŞ ALIYOR

Sarı-Lacivertliler, son haftalarda yeniden başarılı defansif performansıyla dikkat çekmeye başladı.

Antalyaspor ile Amed maçlarında toplam 7 gol yiyen Fenerbahçe, ardından toparlandı.

Kanarya, son 8 resmi mücadelede kalesinde sadece 3 gol görürken, 5 karşılaşmada rakiplerine şans tanımadı. Fenerbahçe bu 8 maçta fileleri 15 kez havalandırdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER