GALATASARAY

Burak Yılmaz'a Abdürrahim Albayrak freni

Galatasaray'dan Çin'e transfer olan Burak Yılmaz'ın yapacağı sert açıklamaları Abdürrahim Albayrak'ın engellediği ortaya çıktı.

Burak Yılmaz'a Abdürrahim Albayrak freni

Galatasaray'dan Çin'e transfer olan Burak Yılmaz, giderken beklenen sert açıklamayı yapmazken, bunun arkasında Abdurrahim Albayrak'ın olduğu ortaya çıktı..

Galatasaray'dan Çin'e transfer olan Burak Yılmaz, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, "Gelecek hafta her şeyi açıklayacağım. Herkes her şeyi öğrenecek" sözlerini kullanmıştı. Sert sözlerle yönetimi eleştirmeyi düşünen Burak Yılmaz'a camianın sevilen isimlerinden Abdurrahim Albayrak'ın engel olduğu ortaya çıktı.

Burak Yılmaz: 'Kulübüm için ayrıldım'


Abdurrahim Albayrak'ın Burak Yılmaz'ı, "Bir abin olarak söylüyorum. Çin'de mutsuz olabilirsin. Herkesi karşına almanın bir faydası yok. Dönme ihtimalin olursa ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe ne de Trabzonspor'a dönebilirsin. Yine Galatasaray'a gelirsin" sözleriyle bu sert basın toplantısını yapmaktan vazgeçirdi.

Ancak Burak Yılmaz, Galatasaray'a geri dönme ihtimalini düşünerek herkesi karşısına alan bir basın toplantısı yapmasa da, "Transfer tek tarafın isteğiyle olmaz" diyerek sitemkar sözler kullandı.

Bu arada Burak Yılmaz, yeni takımı Pekin Guoan'ın Dubai kampına katılmak için Türkiye'den ayrılırken, kendisini uğurlamaya hiçbir Galatasaraylı yöneticinin gelmemesi dikkat çekti.

Yorumlar
TREND HABERLER