SÜPER LİG

Bursa'da dostluk sayfası kapandı

Turkcell Super Lig'inin 28. hafta sarşılaşmasında Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda karşılaşacak Bursaspor'un taraftarlarına izin çıkmadı..

Bursa'da dostluk sayfası kapandı
Turkcell Super Lig'inin 28. hafta sarşılaşmasında Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda karşılaşacak Bursaspor'un taraftarlarına izin çıkmadı.Verilen sözlerin tutulmadığını belirten taraftarlar ise bundan sonra dostluk sayfasının kapandığını, yaptıkları bu hareketle bu olayı daha da körüklediklerini belirttiler.

Bursaspor Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz yaptığı açıklamada, " Biliyorsunuz uzun zamandır olan problemler bu sene son bulur diyorduk. Ama dün alınan kararla bu işlerin daha çok uzun süre süreceğini anladık. İstanbul il güvenlik kurulu veya her kimse bunun sorumlusu bizi isteselerdi oraya giderdik. Beşiktaş kulübünün samimi olmadığını, bu olayın bitmesini istemeyen tarafın onların olduğunu görmüş olduk" dedi.

"BİZ SEVDAMIZIN PEŞİNDEYİZ"

Önümüzdeki sezonlarda Beşiktaş ile maçlarda hiç bir seyircinin hiç bir stada giremeyeceğini belirten Güzelsöz, " Beşiktaş şunu çok iyi bilsin Bursasporumuz ile olan maçları nerede olursa olsun çok zor olacaktır. Giremeyecekler bundan sonra. Biz kendilerine barış dalını uzattık. Biz beraber gidecektik. Kucağımızda çocuklarla gidecektik. Biz sevdamızın peşindeyiz dedik olayın değil. Beşiktaş'ın büyük olduğunu iddia edenler ne kadar büyük olduğu bellidir. Verdilen sözden dönmemeleri gerekiyordu" diye konuştu. Güzelsöz, "Olası Beşiktaş şampiyonluğunda Bursa'da güvenlik önlemini de İstanbul alması gerekecek" dedi.

"BU MAÇA AJAN YOLLAYIN"

Futbol Federasyonu'nda bulunan temsilcilere seslenen Güzelsöz, "Futbol Federasyonundaki temsilciler. Bizim tarafımızdan seçilen temsilciler. Yüreginde başka takım olan temsilciler. Önümüzdeki maça dikkat edin. Beşiktaş ile merkez hakem kurulu el ele vermiştir ve Beşiktaşın şampiyonluğu için ellerinden geleni yapıyorlar. Artık özel ajan mı gönderirler, gözlemci mi bilemeyiz. Ama futbol kamuoyunun bu maça dikkat etmelidir..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER