DÜNYADAN FUTBOL

Busquets'in fiyatı dudak uçuklattı

Barcelonalı yıldız sözleşmesini uzatırken, kendisini almak isteyen bir kulübün ödemek zorunda kalacağı rakam ise dudak uçuklattı.

Busquets'in fiyatı dudak uçuklattı
La Liga'da fırtınalar estiren Barcelona, başarılı orta saha oyuncusu Sergio Busquets'in sözleşmesini 2015 yılına kadar uzatırken, kendisini almak isteyen bir kulübün ödemek zorunda kalacağı rakam ise dudak uçuklattı.


Yarıştığı tüm kulvarlarda yoluna devam eden Barcelona, orta saha oyuncusu Sergio Busquets'in sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Buna göre milli futbolcu 2015'e kadar Katalan devinde forma giyecek.

Öte yandan 2014-2015 sezonunda Busquets'in yapacağı maç sayısına göre, Barcelona'nın sözleşmede 1 yıllık opsiyon hakkı da bulunuyor.

Barcelona ayrıca, futbolcunun tek taraflı olarak sözleşmeyi fesh etme olasılığında ise daha önceden 80 milyon avro ödeme zorunluluğunu da 150 milyon avroya çıkardı.

''Umarım gelecek yıllar da, şimdiye kadar geçirdiğim yıllar gibi olur'' diyen Busquets, ''Burada kariyerime devam etmek benim için bir düş. Çok gencim, öğrenecek çok şeyim var ve çalışmaya devam ediyorum'' dedi. Barcelona'nın önemli isimleri Pujol ve Xavi gibi takımda demirbaş olabilmesinin çok zor olduğunun bilincinde olan Busquets, her iki futbolcuyu da kendisine örnek aldığını kaydetti.

Bu zamana kadar önüne çıkan fırsatları iyi değerlendirdiğini söyleyen Barcelonalı futbolcu, İspanya Milli Takımı'nda ve Barcelona'daki gelişiminin ''çok hızlı ve iyi'' olduğunu ifade etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER