FUTBOL

Caner Erkin ve Alper Potuk kavga etti

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi yaşanan Caner Erkin krizinin perde arkası ortaya çıktı. Sarı Lacivertli kulüpte, Caner Erkin ve Alper Potuk soyunma odasında birbirine girdi..

Caner Erkin ve Alper Potuk kavga etti - Sayfa 1

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi yaşanan Caner Erkin krizinin perde arkası ortaya çıktı. Sarı Lacivertli kulüpte, Caner Erkin ve Alper Potuk soyunma odasında birbirine girdi. Fenerbahçe'nin son 4 maçta (Braga, Osmanlı, Konya ve Galatasaray) eriyip gitmesinin nedenleri son 2-3 aydır yaşananlara bağlı.

Caner Erkin ve Alper Potuk kavga etti - Sayfa 2

Caner geçen hafta 82. dakikada oyuna alınırken, yardımcı hocanın kendisine anlatmak istediği taktiği, kendisine verilen görevi dinlemedi bile. Taktik tahtasına bakmadığı kameralara da yansırken "Bu saatten sonra beni oyuna neden alıyorsun?" der gibi bir vücut dili ve mimikleri vardı. Galatasaray derbisi öncesinde Samandıra'da "Yedek kalacağıma hiç oynatma !" demesi gibi...

Caner Erkin ve Alper Potuk kavga etti - Sayfa 3

Sarı-Lacivertlilerin önce Avrupa'da havlu atması, ardından şampiyonluk şansını mucizeye bırakmasının tek nedeni Pereira ve O'nun oyun anlayışı değil. 4 maçtır kazanamayan Fenerbahçe belki de Türkiye Kupası'nı da kaldıramayıp milyonlarca euro yatırım yaptığı sezonu "boş geçecek". Peki neden bu hale gelindi? Fenerbahçe'de neler oluyor? Önce en taze gelişme Caner Erkin olayından başlayalım.

Caner Erkin ve Alper Potuk kavga etti - Sayfa 4

Son maçlarda yedek kalmayı sorun eden Caner'in yaptığı saygısızlık herşeyden önce takıma, o bölgede oynayan arkadaşı Hasan Ali Kaldırım'a karşı büyük ayıp !..Bu durum kabullenemez ve o şekilde tepki verirsen Yönetimin de hedefi haline gelirsin...