BASKETBOL

Darüşşafaka – Fenerbahçe Doğuş maçında olay çıktı

Darüşşafaka'nın Fenerbahçe Doğuş'u konuk ettiği mücadelede olay çıktı. Doğuş Özdemiroğlu, Jan Vesely'ye sert bir faul yaptı, sinirlenen Vesely, Özdemiroğlu'nu itince oyundan atıldı.

Darüşşafaka – Fenerbahçe Doğuş maçında olay çıktı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 6. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Doğuş, Darüşşafaka’ya konuk oldu. Doğuş’un geçen sezon Darüşşafaka’nın isim sponsoru olması nedeniyle merakla beklenen karşılaşmada oldukça ilginç bir pozisyon yaşandı.

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Jan Vesely’ye ev sahibi ekipten Doğuş Özdemiroğlu’nun güreşteki ‘tek kol’a benzeyen bir hareketle sert bir faul yapmasının ardından tansiyon kısa süreliğine yükseldi. Yere kapaklanan Vesely ayağa kalktı ve Doğuş Özdemiroğlu’nu iterek yere düşürdü.

Moussa Sow'dan o gence rövaşata dersi!

Vesely’nin bu hareketi kendisine pahalıya patlarken hakemler Çek pivotu oyundan attı. Fenerbahçe taraftarları ve takımı karara büyük tepki gösterirken olay sonrasında sarı-lacivertli oyuncular iyice ateşlendi. Son bölümü büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmayı ev sahibi Darüşşafaka 84-78’lik skorla kazanmayı bildi.

Gergin maçta Fenerbahçe Doğuş’ta Vesely atılırken; Sloukas, Datome ve Melih 5 faulle oyun dışında kaldı. Ev sahibinde galibiyeti getiren son üçlüğü de kaydeden Wilbekin 30 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER