SÜPER LİG

Demirören'den Öztürk'e sert çıkış

Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Adnan Öztürk'e sert çıktı.

Demirören'den Öztürk'e sert çıkış

Yıldırım Demirören, Adnan Öztürk'e "Rahmetli Özhan Ağabey, Ünal Bey'in ne işe yaradığını anlamadığı vakfımızın başkanlığını yapmıştı" diye çıkıştı.
 
 
 
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Kulüpler Birliği Vakfı'nın İstinye'deki TFF binasında gerçekleştirdiği toplantının can alıcı anlarından biri de Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Adnan Öztürk'e çıkışmasıydı. 
 
 
Demirören, dünkü toplantıya Galatasaray adına gelen Başkan Yardımcısı Öztürk'e, "Ünal Bey (Aysal) Kulüpler Birliği'nin ne işe yaradığını anlamadığını söylüyor. Unutmasın ki, bu vakfın benden iki önceki başkanı Galatasaray Kulübü'nün Başkanı olan, rahmetli Özhan Canaydın idi. İki dönem vakfın başkanlığını yaptı. Ünal Bey ve Galatasaray birlikten ayrılmayı düşünüyorsa, istifa için beklemesin; hemen ayrılabilirsiniz" dedi. 
 
 
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, hafta başında yaptığı, "Ben Kulüpler Birliği'nin ne işe yaradığını anlamadım. Bunu çözmeye çalışıyorum. Hakikaten çok elit bir tabaka. Kulüplere bir şeyler katmak için çalışıyorlar. Ancak, bir araya geldiklerinde ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum" açıklaması ile dikkat çekmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER