DİĞER HABERLER

Denize giren jokey dalgalar arasında kayboldu

Türkiye Jokey Kulübü'nün başarılı jokeylerinden 24 yaşındaki Ediz Arslan, dalgalar arasında kayboldu.

Denize giren jokey dalgalar arasında kayboldu

Bursa'nın Mudanya ilçesinde denize giren Türkiye Jokey Kulübü'nün başarılı jokeylerinden 24 yaşındaki Ediz Arslan, dalgalar arasında kayboldu.

Dün yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamazken, sabah saatlerinde Arslan'ın cansız bedeni sahil güvenlik ekibi ve dalgıçlar tarafından bulundu.

Türkiye Jokey Kulübü’nün başarılı jokeylerinden Ediz Arslan, 4 arkadaşı ile birlikte Mudanya ilçesine bağlı Ketendere sahiline geldi.

Arslan ve arkadaşları dün saat 19.00 sıralarında denize girdi. Boyu 2 metreye ulaşan dalgalara kapılan Ediz Arslan, gözden kayboldu.

Ediz Arslan

Arslan’ın dalgalarla açığa sürüklenip gözden kaybolduğunu gören arkadaşları durumu jandarma ve kurtarma ekiplerine bildirdi.

Dalgıçların gece arama çalışmalarından sonuç elde edilemeyince, aramalar sabaha bırakıldı. Sabahın ilk ışıklarıyla Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait Degak 11 timi ile dalgıçların yaptığı çalışmayla Ediz Arslan'ın cansız bedeni bulundu.

Arama çalışmalarını yakından izleyen ailesi ve yakınları ise acı haberle yıkıldı. Türkiye Jokey Kulübü'nün sevilen jokeyinin çok sayıda birinciliği bulunuyordu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER