BEŞİKTAŞ

Derbide Volkan Demirel'in dediği oldu

Derbi öncesi Beşiktaş'ın yeni stadında Fenerbahçe ile henüz karşılaşmadığı için yenilgi yüzü görmediğini söyleyen Volkan Demirel haklı çıktı.

Derbide Volkan Demirel'in dediği oldu

Fenerbahçe, Türkiye Kupası son 16 turu maçında Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma öncesi Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yle henüz karşılaşmadığı için Arena'da yenilmediğini iddia eden Volkan'ın tahmini tuttu.

NE DEMİŞTİ?

Volkan, ''Kayseri maçı sonrası oynayacağımız bu derbi bizim için büyük bir şans. Bu tarz karşılaşmalarda ne kadar iyi olduğumuzu biliyorsunuz. Başakşehir'in yenilmezlik serisine biz son vermiştik. Şimdi sıra Beşiktaş'a yeni stadında ilk yenilgiyi tattırmaya geldi. Kazanalım ve yeniden ayağa kalkalım.'' demişti.

Volkan Demirel maç sonu ise yayıcı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu:

Volkan Demirel ve Cenk Tosun'dan iddialı sözler

NE YAPTIM DA AYI DİYORSUNUZ?

"Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Tabii ki derbilerde atmosfer yükseliyor. Neden böyle olduğunu ben de bilmiyorum. Benim anlamadığım şu, ben bugün hiçbir şey yapmadım. Neden bana tepki? Ne ayılığımız kalıyor, ne başka bir şey. Olayları buraya taşıyanlar başkaları. Daha sonra bunun hakkında konuşacağım ve gereken şeyi söyleyeceğim. Beşiktaş çok iyi takım, çok iyi statları var ama bu olayları buraya getirenlerin altını kazımak lazım."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER