DİĞER HABERLER

Dev Çotanaklar'ın şakası yok!

Yeşil Giresun Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Pertevniyal'i 86 – 82'lik skorla yenmeyi başardı.

Dev Çotanaklar'ın şakası yok!
TB2L'de Yeşil Giresun Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Pertevniyal'i 86 – 82'lik skorla yenmeyi başardı

Dev Çotanaklar, rakibinin sağladığı 14- 0’lık seri ile kontrolü Pertevniyal'e kaptırsa da, son çeyrekte sergilediği üstün performans ile salondan galip ayrıldı. 

TB2L'nin 15. Hafta mücadelesinde Yeşil Giresun Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Pertevniyal ile karşı karşıya geldi. İlk çeyrekte hücumlarıyla neredeyse rakip alandan hiç boş dönmeyen ve ikinci çeyreğe 32-22 önde başlayan Yeşil Giresun Belediyespor soyunma odasına 48-35 önde girdi. 

Üçüncü çeyreğinin 4. dakikasında durum 59-46 olana kadar oyunda bir değişiklik olmadı ancak akabinde Pertevniyal 5 dakika içinde 14-0'lık seriyle 60-59 ile öne geçti. Dev Çotanaklar, son çeyreğe 64-60 öne girmesine rağmen Pertevniyal 6 dakika kala yeniden skoru 70-69 lehine çevirdi. 

12 saniye kala Yeşil - Beyazlılar 82-80 öndeyken Dewayne Reed üçlük kaçırdı, dönüşünde Alex Gordon iki serbest farkı iki topa çıkardı: 84-80. Son saniyeler ise iki takımın molalarıyla bitmek bilmedi ancak Alex attığı serbest atışla durumu 86-82’ye getirdi. 

PLATİN’İN 2013 YILI MESAJI 
“Taraftar yine muhteşemdi” diyen Yeşil Giresun Belediyespor Koçu Yücel Platin, “Giresun halkına yılın son maçında güzel bir galibiyet armağan ettik. Onlar bizim her şeyimiz. İnanılmaz bir seyirci desteğimiz var. 2013 yılının herkese sağlık mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum."  
 
Özgür ERDOĞAN -GİRESUN  
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER