BEŞİKTAŞ

Devre arası transferleri Beşiktaş'a yaramıyor

Beşiktaş, Ocak transferinden çok umutlu ama son yıllarda bu dönemde yapılan takviyeler pek bekleneni veremedi.

Devre arası transferleri Beşiktaş'a yaramıyor

Sezonun ilk yarısında ligi 35 puanla lider Medipol Başakşehir’in 1 puan arkasında 2. sırada tamamlayan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ne veda edip yoluna Avrupa Ligi’nden devam etme hakkı elde ederken Ziraat Türkiye Kupası’nda ise adını bir üst tura yazdırdı.

Oyun anlamında geçen sezon ulaşılan seviyenin altında kalan siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş ve yönetim, devre arasında yapılacak takviyelerle istenilen düzeye yeniden çıkılması konusunda çok umutlu.
 
Ancak Fikret Orman başkanlığında geçen 4 sezonda siyah-beyazlıların devre arası transferinden pek de beklediğini alamadığı görülüyor. Kartal, bu 4 sezonda ara transferde toplam 12 oyuncu kadrosuna kattı. 
 
Vatan'ın haberine göre; 2012-13’te Gökhan Süzen, Mamadou Niang, Sinan Kurumuş ve Dentinho’yu transfer eden Beşiktaş, 2013-14’te Jermain Jones ve Dany Nounkeu’yu aldı. 2014-15’te Daniel Opare, Alexander Milosevic ve Tolgay Arslan kadroya dahil olurken geçen sezon ise Denys Boyko, Marcelo Guedes ve Alexis Delgado geldi. 

Hamit Altıntop'a büyük suçlama!

HEDEF EN AZ 3 TRANSFER
 
Bu 12 oyuncu içinde takımda kalıcı olabilen sadece 2 oyuncu var: Tolgay ve Marcelo... Alexis belki geçen sezonki şampiyonluğa katkı yaptı ancak yönetim ve teknik heyet, İspanyol savunmacıyı yetersiz bulduğu için 1.1 milyon Euro’ya Getafe’den transfer edilmiş olmasına rağmen 400 bin Euro’ya Deportivo Alaves’e gönderildi. Boyko da şampiyon kadroda yer aldı ama hem fazla şans bulamadı, oynadığında da performansı kimseyi tatmin etmedi ve Malaga’ya kiralandı. 
 
Kartal, bu sezon ise devre arasında en az 3 transfer yapmayı hedefliyor. Hollandalı Ryan Babel ile anlaşılırken 1 stoper ve 1 de santrfor takviyesi düşünülüyor. Buna ek olarak sürprizler de olabilir. Gelecek oyuncuların nasıl katkı sağlayacağı ise merak konusu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER