GALATASARAY

Dursun Özbek'ten Arda Turan ve Asamoah açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni transferler Denayer, Latovlevici ve Carrasso'nun imza töreni sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbek, Asamoah ve Arda Turan hakkında açıklama yaptı.

Dursun Özbek'ten Arda Turan ve Asamoah açıklaması!

Galatasaray, yeni transferler Denayer, Latovlevici ve Carrasso'ya imza töreni düzenledi. Bu imza töreni sonrasında ise başkan Dursun Özbek, basının sorularını yanıtladı. Özbek, transferler hakkında konuştu. Arda Turan ve Kwadwo Asamoah ile ilgili gelen sorulara da açıkça cevap verdi.

İşte Dursun Özbek'in açıklamalarında öne çıkanlar:

Sayın Tudor genç, dinamik ve futbolun içinden gelen Galatasaray'ı seven bir kişiliği var. Tudor bizi yanıltmadı. İstediği takımla kendini gösterme fırsatı buldu. Ferudun Tankut'u çok severim. Geçmişte kalan olaylar oldu, irdelememek lazım. Latovlevici'nin transferinde de yardımcı oldu..

Eto'o'dan heyecanlandıran fotoğraflı paylaşım

Yabancı sınırını konuşmak anlamsız. Türkiye'deki takımların, uluslararası mücadelelerde başarılı olması için onlarla aynı koşullarda mücadele etmeleri lazım. Yabancı yasağı konusu gündeme bir şekilde geldi. Globalleşme içinde ayrımcı olmak doğru değil. Gelen yabancıların ülke futboluna katkı sağladığı da bir gerçek. Geçmişte baktığımız zaman Milli Takım olarak düşük yabancı sayısıyla da başarısız olduğumuz dönemler var. Milli Takım'daki başarısızlığın sebebi yabancı sınırı değil. Bunun çözümü Almanya gibi altyapıya önem vermekten geçer.

Asamoah'ı kulübü son anda vermedi. Ara transferde teklifimizi tekrarlayacağız.

Arda Turan sorusu üzerine Özbek, "Galatasaray olarak transferi kapattık. Bu kadar." dedi. 'Arda Turan'ın transferinden vazgeçilme sebebi, taraftar mıydı?' sorusuna ise Özbek, "Futbolu yönetmek zor, kitleleri memnun etmelisiniz" şeklinde yanıt verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER