RİZESPOR

Emre Belözoğlu hem kendini hem takımı yaktı!

Çaykur Rizespor maçında 30 saniye içerisinde iki sarı kart gören Emre Belözoğlu takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Emre Belözoğlu hem kendini hem takımı yaktı!

Süper Lig'in 17.haftasında oynanan ve Çaykur Rizespor'un Başakşehir'i 2-1 mağluğ ettiği maçta sinirlerini kontrol edemeyerek 30 saniye içinde iki sarı kart gören Başakşehirli tecrübeli oyuncu Emre Belözoğlu takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Sezonun flaş ekibi Medipol Başakşehir, ilk yarının son maçında konuk olduğu Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Turuncu lacivertli takımın mağlubiyetinde kaptan Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görmesi önemli rol oynadı. Emre atılana kadar oyunun mutlak hakimi olan Başakşehir, 10 kişi kaldıktan sonra kontrolü rakibine kaptırdı ve mağlup oldu.

Emre Belözoğlu hem kendini hem takımı yaktı

Emre Belözoğlu'nun kırmızı kartı ise sadece 30 saniye içinde geldi. 50. dakikanın ilk saniyelerinde hakeme itirazdan sarı kart gören tecrübeli oyuncu, bir kez daha itiraz edince ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Arda Turan İstanbul metrosunda selfie çekti

KARAMAN: BİR KİŞİ EKSİK KALIRSAN ADAM SENİ GEBERTİR!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da maç sonrası yaptığı değerlendirmede Emre Belözoğlu'nun kırmızı kartına dikkat çekti. Karaman, "Böylesine önemli maçlarda bir kişi eksik kaldığın zaman adam seni gebertiyor, öldürüyor orada" dedi. 

Emre Belözoğlu hem kendini hem takımı yaktı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER