BASKETBOL

Ergin Ataman hedefi açıkladı!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri'ne katılacak A Milli Erkek Basketbol Takımı, Filipinler'in başkenti Manila'da hazırlıklarını sürdürüyor.

Ergin Ataman hedefi açıkladı!

Milli takım, eleme maçlarının oynanacağı Mall of Asia Arena'da yaptığı tek idmanla günü tamamladı. 

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, başantrenör Ergin Ataman yönetiminde ısınma hareketleri ile başlayan idman, 5'e 5 hücum ve savunma setlerinin tekrarlanması ile sürdü. Tempolu geçen çalışmada oyuncuların performansı teknik ekibi memnun etti. 

Hücum veriminin artmasını isteyen Ataman, yapılan en ufak hatada bile idmanı keserek oyuncularını uyardı.

Tam kadro halinde yapılan idmanların takımı her geçen gün daha pozitif hale getirdiğini belirten Ataman, "Amacımız turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için en ufak detayların bile üzerinde titizlikle duruyoruz. Amacımız burada Türk basketbolunu en iyi şekilde temsil edip hedefe ulaşmak." ifadelerini kullandı. 

Türkiye'nin Manila Büyükelçiliği'ne ziyaret

A Milli Basketbol Takımı, Türkiye'nin Manila Büyükelçiliği'ni ziyaret etti. Manila Büyükelçisi Esra Cankorur'un davetine tam kadro olarak katılan ay-yıldızlılar, yemekte neşeli dakikalar geçirdi.

Büyükelçi Esra Cankorur, tüm takıma olimpiyat elemeleri için başarılar diledi. 

Türk Milli Takımı'nı, Manila'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Cankorur, "Burada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize eminim. İnşallah Rio vizesini alırsınız." temennisinde bulundu.

Yemeğin sonunda milli takım kaptanı Sinan Güler, Büyükelçi Esra Cankorur'a tüm oyuncuların imzaladığı formayı hediye etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER