GALATASARAY

Erman Toroğlu'ndan olay açıklamalar

Erman Toroğlu A Spor ekranlarında Galatasaray maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Erman Toroğlu'ndan olay açıklamalar

Galatasaray'ın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldiği mücadelenin ardından, Erman Toroğlu A Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulundu.

"KARTONDAN ASLAN"

G.Saray'ın bu sezon sıradan bir takıma dönüştüğünü belirten Toroğlu, "Galatasaray diye korkuyorlar. Niye korkuyorsunuz ya? Galatasaray kartondan aslan şu anda. Galatasaray'da ruh muh kalmamış. Galatasaray artık yukarıya değil, aşağıya bakacak. Osmanlı ile Galatasaray arasında 1 maçlık fark var" ifadelerini kullandı.

ŞOK OLCAN İDDİASI

Sarı kart cezalısı duruma düşen ve Fenerbahçe maçında oynamayacak olan Olcan Adın için de tartışılacak bir iddiada bulunan yorumcu, "Olcan Adın'ın aldığı karta bakın. Ceza sınırında, aldığı karta bakın. Fenerbahçe maçında oynamamak için kart aldı" diye konuştu.

Galatasaray Gençlerbirliği maçının geniş özeti ve golleri

"G.SARAY 5'LİK OLURDU"

"Gençlerbirliği Galatasaray'dan çekindi. Eğer 2. gol olsa, Galatasaray 5'lik olurdu. Bu Galatasaraylı oyuncular tam ruhsuz, 8. olduğu sezonda bile böyle değildi. Herkes kendini kurtarma peşinde"

Galatasaray maçında sosyal medyayı sallayan fotoğraf

DERBİ YORUMU

"Galatasaray'ın Fenerbahçe maçında direnç gösterecek gücü yok gibi. O fiziki güç yok. Derbiyi oynayayım diye düşüneyim diyen adam da, sarı kart görüp cezalı duruma düşmez"

"ÜNAL AYSAL DÖNMEK İSTİYOR"

"Mali konularda Ünal Aysal'ı suçlayan mevcut yönetim bu takıma ne kattı? Ünal Aysal'ın Galatasaray'a dönmek için çok hevesli olduğunu duydum"

Yorumlar
TREND HABERLER