TRABZONSPOR

Ersun Yanal Trabzonspor'u derbiye böyle hazırlıyor

Trabzonspor’da cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş karşılaşması öncesinde heyecan giderek artıyor.

Ersun Yanal Trabzonspor'u derbiye böyle hazırlıyor

2017’de bileği bükülmeyen, bu sayede ikinci yarının lideri olmayı başaran Trabzonspor, Süper Lig’in zirvesindeki Beşiktaş’ı gözüne kestirdi. Teknik direktör Ersun Yanal da öğrencilerini kritik 90 dakikaya en iyi şekilde motive ediyor. Başarılı hoca, “Ligin lideri rakibimiz olabilir ama ikinci yarıdaki işlerinizle zirveye siz oturdunuz."

2017’de hiç kaybetmeyen ve bu sayede ikinci yarının lideri olmayı başaran Bordo-Mavililer, Kara Kartal’ı gözüne kestirmiş durumda. Zafere en çok inanan isimlerin başında ise teknik direktör Ersun Yanal geliyor.

Antrenmanlarda sık sık öğrencileriyle toplantılar yapan deneyimli hocanın ağzından sürekli zafer cümleleri dökülüyor.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar

Hem taktik hem motivasyon...

Bir yandan taktik çalışmalar yapan diğer taraftan da takımını 90 dakikaya en iyi şekilde motive etmenin yollarını arayan deneyimli teknik adam, her fırsatta ikinci yarı grafiğini hatırlatıyor. Formlarıyla bu süreçte zirveye oturduklarını belirten Yanal, “Elbette çok kıymetli, artıları çok, bize göre daha uzun zamandır birbirini tanıyan bir rakibe karşı oynayacağız. Ancak en az bizim onları düşündüğümüz kadar onların da Trabzonspor’u düşünmesi lazım” sözleriyle oyuncularını daha da yüreklendiriyor.

‘Artık bambaşka bir havamız var’

En büyük kozlarının taraftarın yaratacağı atmosfer olacağına da değinen Ersun Yanal, Bordo-Mavililer’e şu mesajları yolladı: “Kentimiz iyi futbolumuzu, beraberinde gelen iyi sonuçları ödüllendirdi. Bizi yeni stadımıza taşındığımızdan bu yana hiç yalnız bırakmadılar. Biz de onlara olabildiğince ilk yarıdaki kötü görüntüyü unutturmaya çalıştık. Büyük maçların havasının büyük takımlar için ne demek olduğunu en iyi bilecek insanlardan biriyim. O nedenle de Beşiktaş maçına kazanmak, şehrimizi daha da havaya sokmak için çıkacağız.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER