TRABZONSPOR

Ersun Yanal'dan Beşiktaş'a övgü dolu sözler

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'dan Beşiktaş'a övgü dolu sözler

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçının ardından futbol adına sevinçli olduğunu söyleyerek Beşiktaş'tan örnek verdi ve sabır istedi.

Ersun Yanal şunları söyledi:

''Üzgün değilim. Futbol adına mutluyum. Futbol çünkü bu atmosferlerde güzel. Sadece işini yapan, futbol oynayan, futbol için sahada emeğini, alın terini akatan iki takım oyuncularını da kutluyorum.

BEŞİKTAŞ, TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ

Beşiktaş 5. sezonunu yaşıyor. İlk sezonlarında vefa dediler, 2 ve 3. sezonlarında takımı toparladılar. 4. sezonlarında şampiyon oldular. Bugün olgun, ne yaptıklarını bilen ve birlikte oynamaktan keyif alan, Türkiye'nin kuşkusuz en iyi ve donanımlı takımı oldular. Hak ediyorlar.

KAYBEDERKEN KAZANDIK

Çok güçlü bir takımla oynadık. Önemli olan kaybederken kazanmak. Biz bugün çok şey kazandık bence. Taraftarımızın desteğini ve güvenini kazanıyoruz. Bir taraftan böyle bir atmosferi yaşamak ve bunun keyfini çıkarmak adına birçok şey kazanıyoruz.Bugün tamamiyle futbol kazandı. Umarım bunu devam ettirecek anlayışlar devam eder.

Trabzonspor-Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

OYUNCULARIMA BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTESEM...

Ben oyuncularıma bir şey söylemek istesem ne derdim diye düşünüyorum, sizin emeğinize sağlık, kimse üzülmesin derdim. Tabi ki kritik yapılacak yerler var ama bunlar da sizlerin gelişimini sağlamak amacıyla önemli işlerdir. Takım yaratmak kolay değil. Bir takım oluşuyor Trabzon'da. Ben bu gecenin Türk futbolunda uzun süre hatırlanacak bir gecelerden olacağını düşünüyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER