1.LİG

Eskişehirspor maçı için soruşturma başlatıldı Göztepe isyan etti

Eskişehirspor ile Göztepe arasında oynanan olaylı maçla ilgili 72 kişiden 55'i gözaltına alınırken yaşanan olaylarla ilgili Göztepe taraftarı twitter'dan isyan etti.

Eskişehirspor maçı için soruşturma başlatıldı Göztepe isyan etti

Eskişehirspor ile Göztepe arasında 4 Haziran tarihinde, TFF 1. Lig play-off final karşılaşmasının yapıldığı Antalya Stadı'ndaki olaylara ilişkin 2,5 ay sonra soruşturma başlatıldı...

Haklarında yakalama kararı bulunan 72 kişiden 55'i gözaltına alınırken yaşanan olaylarla ilgili Göztepe taraftarı twitter'dan isyan etti.

4 Haziran tarihindeki Göztepe-Eskişehirspor maçında yaşanan olaylarla ilgili yaklaşık 2,5 ay sonra soruşturma başlatılırken 72 kişi hakkında örgüt üyeliğinden gözaltı kararı verildi. Bu kişilerden 55'i gözaltına alındı...

Göztepe-Eskişehirspor maçı için operasyon! 52 kişi gözaltında

İl Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan özel ekip, başsavcılığın koordinesinde yürüttüğü çalışmalar neticesinde stad güvenlik kamera görüntülerinin büyük kısmını inceledi ve toplanan delillerin ardından, operasyon için harekete geçildi.

Ayrıca, olayda ihmali olduğu belirtilen 227 güvenlik görevlisi için idari soruşturma açıldı.

GÖZTEPE TARAFTARINDAN SOSYAL MEDYADA İSYAN!

Tüm bunlar yaşanırken İzmir ekibinin taraftarları sosyal medyadan isyan etti. Birçok vatandaş #GöztepeTaraftarıFişleniyor etiketi ile twitter'da isyanlarını dile getirdi. Konu hakkında kısa sürede binlerce tweet atılırken, #GöztepeTaraftarıFişleniyor etiketi Türkiye'nin en çok konuştuğu konu olarak gündeme oturdu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER