SÜPER LİG

Eskişehirspor N'diaye'yi bitiriyor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Fransız futbolcu Alfred N'diaye ile görüşmelerinin son aşamaya geldiğini söyledi.

Eskişehirspor N'diaye'yi bitiriyor
Hoşcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, siyah-kırmızılı takımın lige aşama aşama hazırlandığını belirterek, Eskişehir'deki kamp süresince A takımının, alt yapıdaki genç futbolcularla birlikte antrenman yaptığını hatırlattı.

Takımın Eskişehir'deki çalışmalarını verimli geçirdiğini anlatan Hoşcan, şöyle konuştu:

"Takımımızı Avusturya'ya uğurladık. Avusturya'da da iyi bir kamp dönemi geçireceklerine inanıyorum. Bir aylık yönetim kuruluyuz. Güzel ve anlamlı işler yaptık. Eskişehirspor'da sükunet, sakinlik ve güven ortamı oluştu. Yolumuz uzun. Mali disiplini sağladıktan sonra sportif başarılar da art arda gelecek. Bu yönde ciddi adımlar atıyoruz. Kazasız, belasız ve sakatlıklar olmadan kamp dönemini bitirmek istiyoruz."

- "N'diaye ile görüşmelerimiz son aşamaya geldi"
Hoşcan, Eskişehirspor'un transfer konusunda adımlarını sağlam attığını bildirdi.

Transfer spekülasyonlarına girmek istemediklerini vurgulayan Hoşcan, "N'diaye ile ilgili görüşmelerimiz son aşamaya geldi. Başka kulüpler de N'diaye ile ilgileniyor. Sonuna kadar mücadelemizi verip N'diaye'yi Eskişehirspor'umuza kazandırmak için büyük bir çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER