ANTALYASPOR

Eto'o: Hayalim Tayyip Erdoğan'la futbol oynamak

Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o, ''Erdoğan 16 Temmuz'daki gösteri maçında oynarsa çok mutlu olurum'' dedi.

Eto'o: Hayalim Tayyip Erdoğan'la futbol oynamak

Samuel Eto'o Özel Vakfının 16 Temmuz'da Antalya Arena'da Türk ve Dünya Karması özel maçıyla yapılacak 10. yıl kutlamasının tanıtım toplantısı yapıldı.

Eto'o, böyle bir organizasyon düzenlemekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, hayalinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile futbol oynamak olduğunu söyledi.

TFF'den flaş doping açıklaması!

HAYALİM ERDOĞAN'LA OYNAMAK

Vakıf hakkında bilgiler veren Kamerunlu futbolcu, "Vakıf olarak çocukların eğitim, meslek edinme ve gelişimi için projelerimizi hayata geçiriyoruz. Hastane projemiz var ve yakında açılacak. Yeni yıldızlar çıkarmak için daha iyi şartlarda futbol tesisleri yapıyoruz. Afrikalı çocuklara benim yetiştiğim şartlardan daha iyi şartlar sunmaya çalıyoruz. Vakfımızın 10. yıl kutlamasını Türkiye'de yapma kararı aldık. Afrika için dünyaca ünlü futbolcularla birlikte olacağız. Organizasyona FIFA başkanı da orada olacak. Ayrıca Türkiye'nin Afrika için neler yaptığını biliyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ben dünyanın en iyi futbolculayla oynadım ancak hayalim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile futbol oynamak." diye konuştu.

Joachim Löw Fenerbahçe ile masaya oturdu

MESSİ VE RONALDİNHO'YLA OYNADI

Kariyeri boyunca başta Messi ve Ronaldinho olmak üzere birçok yıldız isimle birlikte oynayan Eto'o, Erdoğan'a çağrı yaparak gösteri maçına davet etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER