SÜPER LİG

Fatih Terim Alper Potuk'u aradı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'yi seçen Alper Potuk'u aradı ve...

Fatih Terim Alper Potuk'u aradı
Sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'ye imza atan Eskişehirsporlu Alper Potuk'un önceki gün hareketli saatler yaşadığı ortaya çıktı.

"FENER'DE DAHA FAZLA ŞANS BULURUM"

Sarı-lacivertli kulübün, Başkan Halil Ünal ile anlaşmasından sonra Alper'in herhangi bir zorlama ile karşılaşmadığı, aksine tercihini Fenerbahçe'den yana kullandığı bildirildi. Maddi olarak Galatasaray ile Fenerbahçe'nin aynı teklifleri sunduğu, genç yıldızın sarı-lacivertli takımda daha fazla şans bulanacağını düşündüğü için tercihini bu yönde kullandığı belirtildi.

BU KARAR BANA AİT

İmzadan sonra yakın çevresine "Bu karar tamamen bana ait" diyen Alper'i geri döndürmek için Galatasaraylı yöneticilerin büyük uğraş verdikleri öğrenildi. Eskişehirspor'un Fenerbahçe ile anlaşıldığını açıklaması sonrası hem Galatasaraylı yöneticilerin, hem de teknik heyetin telefon yağmuruna tuttuğu Alper geri adım atmadı.

"KARARIM KESİN HOCAM"

Sarı-kırmızılı yöneticilerin, "Eğer imza atmazsan sonuna kadar arkanda duracağız. Bu transferi mutlaka sonlandıracağız" çıkışı da yetersiz kalınca, Teknik Direktör Fatih Terim'in de devreye girdiği ifade edildi. 

Transferini çok istediği Alper ile görüşen ve kendisiyle ilgili planlarını anlatan Terim'e, "Kararım kesin hocam. Herşey için teşekkür ederim" diyerek Fenerbahçe'nin yolunu tuttuğu belirlendi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER