FUTBOL

Fatih Terim Arda kavgasında dikkat çeken ayrıntı

Barcelona'da sezona fırtına gibi başlayan Arda Turan'ı milli takım kadrosuna almayan Fatih Terim'in kariyerine bakıldığında çok ilginç bir detay ortaya çıktı.

Fatih Terim Arda kavgasında dikkat çeken ayrıntı - Sayfa 1

Barcelona'da sezona fırtına gibi başlayan Arda Turan'ı Hırvatistan ve Rusya maçlarının kadrosuna almayan Fatih Terim'in kariyerine bakıldığında çok ilginç bir detay ortaya çıktı.

Fatih Terim Arda kavgasında dikkat çeken ayrıntı - Sayfa 2

Kimileriyle kavga etti, kimilerini istemese de kadro dışı bıraktı, kimisi de ondan hiçbir zaman hoşlanmadı... Arda Turan ve arkadaşlarının yediği milli takım kesiğinin ardından, Fatih Terim'in teknik direktörlük kariyeri boyunca ayrılıklar yaşadığı yıldız futbolcular bir kez daha gündeme geldi. İŞTE FATİH TERİM'İN SORUN YAŞADIĞI YILDIZLAR:

Fatih Terim Arda kavgasında dikkat çeken ayrıntı - Sayfa 3

ANDREA PIRLO: Terim'in Milan'ı çalıştırdığı kısa sürede Pirlo ile arasında basına yansıyan bir gerginlik olmadı ama tecrübeli yıldızın bu yıl çıkan kitabında, Türk teknik adama yönelik sert sözler var: "Fatih oldukça dikkat çekici ve kurallara alerjisi varmış gibi görünen garip bir insandı. Daha en başından Milan'da uzun süre görev yapamayacağı oldukça belliydi ve kısa bir süre sonra da kovuldu."

Fatih Terim Arda kavgasında dikkat çeken ayrıntı - Sayfa 4

PREDRAG MIJATOVIC: Terim, Fiorentina'ya geldiği andan itibaren Mijatovic'le anlaşamamış ve ikilinin arası hep açık olmuştu. Sırp oyuncu daha sonraları Terim için "Toplu hücum ve toplu savunma gibi saçma sapan bir oyun anlayışı var" diyecekti.