FUTBOL

Fatih Terim olduğu sürece Arda Turan çok zor!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Barcelona'nın yıldızı Arda Turan'ı yine milli takıma almaması spor yorumcularını ikiye böldü.

Fatih Terim olduğu sürece Arda Turan çok zor! - Sayfa 1

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim dün 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanacak Ukrayna ve İzlanda maçlarının aday kadrosunu açıkladı.

Fatih Terim olduğu sürece Arda Turan çok zor! - Sayfa 2

Fatih Terim, Barcelona'da yükselen form grafiği ile dikkat çeken Arda Turan'ı aday kadroya davet etmedi. Spor yazarları Arda Turan- Fatih Terim gerilimiyle ilgili çarpıcı yorumlar yaptı. İŞTE SPOR OTORİTELERİNİN GÖRÜŞLERİ:

Fatih Terim olduğu sürece Arda Turan çok zor! - Sayfa 3

Terim varken artık çok zor (Şansal Büyüka - Milliyet) Keşke bu iş bir sorun yumağı olmak yerine baba-evlat ilişkisindeyken çözülebilseydi. Benim bildiğim, Fatih Terim zaten Arda'yı kadroya almaya hazırlanıyordu. Ama Arda'nın NTV'deki röportajından sonra Arda'yı bu kadroya davet etse, otoritesi yerle bir olurdu. Bu şunu gösteriyor: Bu kadar formda bir Arda aday kadroya çağrılmıyorsa, demek ki Fatih Terim görev yaptığı sürece bu kadroda kolay kolay olmayacak.

Fatih Terim olduğu sürece Arda Turan çok zor! - Sayfa 4

TERİM BUNU YAPIYORSA BİR SEBEBİ VAR (Erman Toroğlu- Sabah) Şimdi Fatih’in belli bir yapısı vardır, herkesin tavır koyduğu yerde Fatih inanıyorsa o futbolcuyu da alır, o adama da şans tanır. Türkiye üzerine de gelse Fatih bunu yapar, bu böyle bilinir. Şimdi Fatih Hoca bunu yapıyorsa bunda bir sebep var. Bunda ki sebep ne? Fatih Terim futbolcuları takımlarında oynamadıkları halde alıp, kamuoyunun tepkisine rağmen milli takımda oynatan adamdır. Bu şahsi kaprisle olacak işler değildir. Yani Fatih Terim, ‘ben buna kızdım , milli takıma almama gibi bir lüks yapamaz bunu da yapacağını hiç tahmin etmiyorum. Ben şöyle tahmin ediyorum, Burak konuştu çıktı bir televizyona, bir gün Fatih Terim çıkıp konuşursa acaba ne olur? Ben öyle zannediyorum ki Fatih susma hakkını kullanıyor. Fatih’in de çok şeyler söylemeye hakkı vardır, söyleyecektir, söylemiyordur. Diyorlar ki prim kavgası oldu, diyorlar ki Burak, Tümer’e vurdu. Milli takıma yakışmayacak şeyler oldu herhâlde, çünkü Fatih Terim bunlar olmasa, basit sebeplerden dolayı futbolcuları almamazlık yapacağını zannetmiyorum.