MİLLİ TAKIM

Fatih Terim Onur Recep Kıvrak'ı kadrodan çıkardı

Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor kalecisi Onur Recep Kıvrak'ı A Milli Takım aday kadrosundan çıkardı.

Fatih Terim Onur Recep Kıvrak'ı kadrodan çıkardı

Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim, Kosova ile oynanacak maç öncesinde kaleci Onur'u kadrodan çıkarıp yerine Muammer Yıldırım'ı dahil etti.

A Milli futbol takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu maçında 12 Kasım Cumartesi günü Antalya'da Kosova ile oynayacağı karşılaşmanın aday kadrosunda değişiklik oldu.

TFF açıkladı

Fatih Terim'den tam 16 değişiklik birden

 Dün Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim tarafından oluşturulan kadroda bugün değişiklik oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada "Dün akşam oynanan Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında sol dizinde zorlanmaya bağlı efüzyon oluşan Onur Recep Kıvrak, tedbir amaçlı olarak A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı. Bu futbolcunun yerine Kayserispor'da forma giyen Muammer Zülfikar Yıldırım kadroya davet edildi" denildi.

Yolculuk yarın

A Milli Takım, 7 Kasım Pazartesi günü saat 17.00'de Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Antalya'ya seyahat edecek ve Belek'te bulunan Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta kampa girecek. A Milliler, Kosova maçı hazırlıkları çerçevesindeki tüm antrenmanlarını da bu tesiste yapacak.

Yorumlar
TREND HABERLER