MİLLİ TAKIM

Fatih Terim TRT muhabirine fırça attı kıyamet koptu!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı sonrası TRT'nin muhabirini azarladı, TRT'den gelen yanıt oldukça sert oldu..

Fatih Terim TRT muhabirine fırça attı kıyamet koptu!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2-0 kazandığımız Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında basın toplantısında TRT muhabirinden gelen soruyu cevaplamadı.

Muhabir Kenan Pamuk, "Hakaret ve küfür içeren eleştirileri dışarıda bırakırsak, yapıcı eleştiriler futbolcuların üzerinde yapıcı baskı oluşturmuş mudur?" sorusunu sordu.

Terim, "Gayet tabii. Ancak ben artık TRT'nin sorularını cevaplamıyorum. Bundan sonra da cevaplamaya niyetim yok." dedi.

MAÇ ÖNCESİ TARİH PROFESÖRÜNÜ HEDEF ALMIŞTI

Maç öncesi basın toplantısı yapan Fatih Terim, kendisini eleştiren tarih profesörü Ahmet Şimşirgil'e cevap vermiş ve "Bir tarih profesörü çıkıp olmadık şeyler söylüyor TRT'de. Tarih programında, 'Milli Takım bir an evvel dönmeli...' deniliyor. TRT bu ülkenin kanalı. Bu da ülkenin takımı. Sonra sen de hocam niye suratın asık diyorsun." şeklinde konuşmuştu.

TRT'DEN JET YANIT

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in TRT boykotuna, dün akşam yayınlanan "TRT Spor" programından yanıt geldi.

Fatih Terim 3 ayrı dille basın toplantısı yaptı


Programda konuşan spor yorumcusu Giray Bulak, "Senin göğsünde ay yıldız var. Nasıl, ne demek ben TRT'ye konuşmam. Konuşursun, yarın gelirsin konuşursun. Mecbursun konuşmaya." ifadelerini kullandı.

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçının golleri ve geniş özeti
Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı Avrupa basınında neler yazıldı
Yorumlar
TREND HABERLER