GALATASARAY

Fatih Terim'den Gomis'e penaltı göndermesi

Akhisarspor'a penaltı atışları sonucunda kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Fatih Terim'den Gomis'e penaltı göndermesi

TFF Süper Kupa final mücadelesinde Akhisarspor'a penaltı atışları sonucunda kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

"Akhisar hak etti" : "Kaybettiğimiz zaman rakibimizi tebrik etmek en doğal şeylerden biri. Bu sene herkesin centilmenliğe, dostluğa önem verdiği günlerde bize yakışan budur. Akhisar hak etti, kazandı. Tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun, sezona kupayla başladılar. Oyuncularıma beklemelerini, kupayı aldıktan sonra alkışlamalarını rica ettim. Biz de hep beraber dizilip alkışladık.

Gomis penaltıyı kaçırdı! Sosyal medya patladı


"VAR faydalı olacaktır ama..." : Bazı pozisyonların VAR'a açık olduğunu düşünmüyorum. VAR faydalı olacaktır ama o kadar net pozisyonlarda ne VAR'a danışırsınız, ne de gider seyredersiniz.

"400. maçımda açıkçası iyi bir oyun ve bir kupa isterdim" : Artık lig başlıyor, çok çabuk aksiyon almamız lazım. Yarın sabahtan itibaren çalışmaya devam. 400. maçımda açıkçası iyi bir oyun ve bir kupa isterdim ama nasip değilmiş. Allah yolumuzu açık etsin

"Ligde attığınız yere atarsanız..." : 5. penaltıcı Gomis'ti. Maicon da 6. penaltıcıydı. Gomis zaten önceden 5.'yi atmak istediğini söylemişti... Ligde attığınız yere atarsanız, aynı yere atarsanız kaçar. Bunlar futbolda oluyor"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER