GALATASARAY

Fatih Terim'den şampiyonluk açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu ve liderliği Başakşehir'e devretti. Teknik direktör Fatih Terim, maç sonrası şampiyonluk konusuna değinirken, ''Kredimizi yitirmiş olabiliriz ama şampiyonluğu kaybetmedik. Liderlik geliyor gidiyor'' dedi.

Fatih Terim'den şampiyonluk açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta Gençlerbirliği-Galatasaray maçıyla sona erdi. Başakşehir'in Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etmesi sonrası liderliği kaybeden Galatasaray, Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olarak liderliği geri alma şansını kaybetti. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Fatih Terim, şampiyonluk ve liderlik konusunda açıklamalarda bulundu.

Liderliğin gidip geldiğini belirten Terim, ''Önemli bir avantaj kaybettik, kredimizi yitirmiş olabiliriz ama şampiyonluğu kaybetmedik. Liderlik geliyor gidiyor. Hiç bırakma niyetinde değiliz ama olabiliyor böyle şeyler'' dedi.

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde: Sadece maça iyi başlamadık değil iyi de bitiremedik. açıkçası hayal kırıklığına uğradığım maçlardan bir tanesi. Trabzon maçındaki iyi oyundan sonra böyle bir şey beklemiyordum.

Gençlerbirliği tam mücadele edilmesi gerektiği gibi oynadı. Küme düşmeme mücadelesi veren takımın savaşması gerektiği gibi oynadı. Ümit Hoca ve Gençlerbirliği'ni tebrik ediyorum.

''Şampiyonluğun en büyük adayı biziz'' : Oyun olarak burada galibiyet dışında hiçbir şey düşünmedim açıkçası. 0-0 bitebilir miydi? Evet, ona da bizimkiler müsaade etmedi, golü yedik. Kredimizi kaybetmiş olsak da şampiyonluğun en büyük adayı biziz.

Ümit Özat'tan Galatasaray maçı sonrası flaş sözler

Yorumlar
TREND HABERLER