GALATASARAY

Fatih Terim'in Galatasaray'dan aldığı ücrete bakın!

Fatih Terim bugün saat 15.00'da resmen imzayı atıp 4. kez Galatasaray Teknik Direktörü oldu. KAP gönderilen açıklama ile de Fatih Terim'in alacağı ücret ortaya çıktı. Terim 3 milyon euro garanti para alacak.

Fatih Terim'in Galatasaray'dan aldığı ücrete bakın!

Galatasay'da 4. Fatih Terim dönemi bugün atılan imzalarla resmen başladı. Peki Terim ne kadar para alacak? Milli Takım'daki rekor tazminatı ile akıllarda kalan Fatih Terim, Galatasaray'dan da okkalı bir kazanç elde etti.

Deneyimli hoca yıllık 3 milyon Euro garanti ücret alacak. İmparator'un Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılım bonusu olarak da 500 bin Euro daha alacağı belirtildi. Terim, sezon sonuna kadar aylık olarak 1905 TL'lik sembolik ücret alacak...

Galatasaray KAP'a şu açıklamayı yaptı: Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü görevi için Fatih Terim ile 1.5 futbol sezonu için (2017-2018 futbol sezonu 2.yarısı ve 2018-2019 futbol sezonu) anlaşmaya varılmıştır. Buna göre kendisine 2017-2018 futbol sezonu 2.yarısı için aylık 1905 TL üzerinden anlaşmaya varılmış olup, 2018-2019 futbol sezonu için ise 3.000.000 EURO ücret ödenecektir. Ayrıca Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu durumunda kendisine her bir sezon için 500.000 EURO başarı primi ödenecektir.

Göztepe maçında Fatih Terim patlaması! 1 gecede tükendi

Fatih Terim Galatasaray'a resmi imzayı attı! İşte ilk sözleri

 

GALATASARAY'DA 4. FATİH TERİM DÖNEMİ

Galatasaray'da Igor Tudor'la yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevi için anlaşmaya varılan Fatih Terim, sarı-kırmızılı kulüpte 4. dönemine başladı.

Galatasaray'da son olarak Ünal Aysal'ın başkanlığı döneminde görev alan ve 24 Eylül 2013 tarihinde sözleşmesi feshedilen Terim, sarı-kırmızılı futbolseverlerin Dursun Özbek yönetimine yoğun baskısıyla Florya'nın yolunu tuttu. Sarı-kırmızılı futbol takımı, Terim'in görevden alınması ve yeniden bu koltuğa oturması arasında geçen 4 yıl 3 aylık süreçte, 6 farklı teknik direktörle çalıştı. Tecrübeli teknik adamın ardından sırasıyla Roberto Mancini, Cesare Prandelli, Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Denizli, Jan Olde Riekerink ve Igor Tudor görev aldı.

Yorumlar
TREND HABERLER